Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAPRAVILI RUSVAJ'

Sin saborskog zastupnika sudjelovao u neredu na benzinskoj, prijava odbačena zbog propusta policije

Josip Đakić
Foto: Facebook
1/2
07.03.2021.
u 16:56

Svjedok Bruno, radnik na benzinskoj postaji, kazao je da je četvorka napravila takav "rusvaj" da su morali pozvati policiju

Odbačena je prijava protiv sina saborskog zastupnika Josipa Đakića i tri djevojke koji su sudjelovali u svađi i naguravanju na jednoj benzinskoj postaji u Zagrebu.

Tomislav Đakić (22) i tri djevojke – Karmen (31), Maria (22) i Lana (24) – bili su otpuženi da su lani u ožujku oko 20.30 sati na INA-inoj benzinskoj na Ksaverskoj cesti u Zagrebu remetili javni red i mir, javlja Danica.hr.

Prema optužnom prijedlogu zagrebačke policije, Karmen je bila u društvu Lane, a u benzinsku su došli Đakić i Maria. Karmen je rekla: “Evo Đoke kretena”. Đakić je to čuo pa im je uzvratio: “Ne obraćajte mi se, kurve iz Dubaija. Lana, ti si kurva i ideš po Montrealu”. Nakon toga, uslijedio je kaos, tvrde u policiji, počelo je naguravanje i udaranje. Lana je nasrnula na Mariu koju je udarila šakom u glavu, a Đakić je odgurnuo Lanu koja je pala na tlo te ju je potom Maria lupala rukama po tijelu. U tom času razdvojio ih je zaposlenik INA-ine postaje.

Svjedok Bruno, radnik na benzinskoj postaji, kazao je da je četvorka napravila takav "rusvaj" da su morali pozvati policiju.

Nakon izvođenja svih dokaza i pregledavanja snimke nadzornih kamera, sud je pozvao policiju da ispravi optužni prijedlog, odnosno pravilno navede redoslijed optuženika jer to nije odgovaralo činjeničnom opisu. Kako policija to nije učinila, već je odjednom dodala i “trećeokrivljenog Tomislava Šukića, što je novo ime i prezime u cijelom činjeničnom opisu”, sud nije imao izbora već odbaciti optužni prijedlog.

Komentara 10

IC
ICCO
18:01 07.03.2021.

Optužni prijedlog odbačen jer policija "nije pravilno navela redoslijed optuženika"??? Mi smo stvarno zelena mini banana država . Sarcozy mega sudski proces u 3 tjedna finito

L8
L8qzlih4
17:04 07.03.2021.

Zlatna mladež hrvatske

Avatar majkuvam
majkuvam
17:48 07.03.2021.

Nigdje ne piše da je zastupnik Josip Đakić iz HDZ-a,niste valjda namjerno "zaboravili"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije