Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvrijedili se

Šibenski gradski vijećnici izašli nakon samo deset minuta

'za dalmaciju....310310....sibenik Nakon samo nekoliko minuta prekinuta sjednica gradskog vijeca Sibensko-kninske zupanije.  Ivan Ninic Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
31.03.2010.
u 17:10

Predsjednik šibenskog Gradskog vijeća Goran Grguričin prekinuo je sjednicu nakon što je nezavisni vijećnik Ivan Ninić govorio "o bahatosti, bezobraštini i gadostima".

Ponašanje predsjednika Gradskog vijeća i njegove grupacije bahato je i bezobrazno... To su gadosti, i to sam kazao preblago – govorio je jučer ujutro na početku sjednice Gradskog vijeća Šibenika Ivan Ninić, nezavisni vijećnik (bivši ljevičar, esdepeovac, a nedavno smijenjeni predsjednik GV-a i koalicijski partner HDZ-a).

Takav Ninićev nastup, čini se, isprovocirao je predsjednika GV-a Gorana Grguričina (HSP), koji je prethodno održao govor "o opstrukciji vijećnika koji su napustili prošlu sjednicu" te je nakon samo deset minuta prekinuo sjednicu zbog "vrijeđanja predsjednika GV-a". U duhu besmislenih naklapanja i politikantstva, zbog kojih stanovnici Šibenika već dulje trpe izravnu štetu, protekao je i jučerašnji susret vijećnika. G. Grguričin je novu sjednicu sazvao za četvrtak u osam sati, na što su iz HDZ-a poručili da neće doći, a isto je rekao i Ivan Ninić.

Komentara 2

TU
tutle
17:26 31.03.2010.

ako je netko bahat, bezobrazan i gad onda je to svakako \"bivši ljevičar, esdepeovac, a nedavno smijenjeni predsjednik GV-a i koalicijski partner HDZ-a\" Ivan Ninić koji skoro godinu dana na štetu svih građana Šibenika liječi svoje frustracije i ne dopušta da profunkcionira gradsko Vijeće lik je zrel za ustanovu

HR
Hrvatina101
13:16 01.04.2010.

Samo napred HSP povedite pravdu Hrvatskog naroda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije