Naslovnica Vijesti Hrvatska

Sergej Trifunović: Ustašama su potrebni četnici, a četnicima ustaše

Istaknuo je kako na ovim prostorima danas "idioti mogu postati vlast", dok u "bivšoj Jugoslaviji direktor pečenjare nije mogao postati institucija i ministar".
06. svibnja 2018. u 15:28 208 komentara 26066 prikaza
Sergej Trifunović
Foto: Screenshot/HRT

Jedan od najglasnijih kritičara Aleksandra Vučića i Vojislava Šešelja u Srbiji i hvaljeni glumac Sergej Trifunović gostovao je u današnjoj HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u 2. Govorio je o svojim budućim projektima, društvenom angažmanu i razjasnio treba li hrvatski film i dalje imati kompleks manje vrijednosti u odnosu na srpski.

Šešelj pokušao ući u Hrtkovce SANCIONIRATI ŠEŠELJA Žigmanov poručio: Mir u Hrtkovcima sačuvan, ali uzrok straha Hrvata nije nestao

– Ustašama su potrebni četnici, a četnicima ustaše. Vojislav Šešelj, koji je osuđeni zločinac, kojega Aleksandar Vučić dočeka i izgrli – izgazi hrvatsku zastavu i nastavi sjediti u Skupštini. Jer on je Vučiću duhovni otac. S druge strane, jedan ekstremno desni hrvatski novinar zove Šešelja da mu se javi u emisiju – kazao je Sergej Trifunović te ironično nadodao kako je Hrvatska ostala zakinuta što nije u posjet primila jednu tako "posebnu pojavu" poput Aleksandra Vulina.

Istaknuo je kako na ovim prostorima danas "idioti mogu postati vlast", dok u "bivšoj Jugoslaviji direktor pečenjare nije mogao postati institucija i ministar".

"Svi šute dok bombe padaju na susjedovo dvorište. A moramo shvatiti da kad pada susjedovo dvorište – pada i tvoje. Izgubili smo empatiju jedni prema drugima, a imamo puno zajedničkog. Opterećuju nas isti problemi – skupljamo lijekove za djecu, mladi nas napuštaju...", istaknuo je Trifunović.

Naglasio je da građani moraju imati otvorenu građansku svijest te da čovjeka treba odvojiti od njegova političkog opredjeljenja. Gostovanje u emisiji Sergej Trifunović završio je zaključkom da je ''Balkan posljednje utočište anarhije''.

Kolinda Grabar-Kitarović DAVOR IVANKOVIĆ Predsjednica ne može u Beograd, barem dok Dačić ne pogleda “Neretvu” i “Sutjesku” Radikali napali prosvjednike iz Liberalno-demokratske partije POLICIJA BLOKIRALA HRTKOVCE Šešelju vikao da je ratni zločinac pa ga udarili šakom: 'Ustaše, izlazite iz Srbije' Odnosi Jandroković: Ako Srbija želi u EU mora se početi europski ponašati
Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
  • senkop:

    Nedjeljom u dva Srbina lažu.

  • Marko1337:

    Četnicima treba zabraniti pristup navodno hrvatskoj televiziji, a prvo nogom u guzicu aci smradu .

  • Branimir Krešimir:

    Zbog toga što se i u ovoj emisiji provodi Stankovićeva teza o građanskom ratu,trebalo bi organizirati jedan skup i tražiti ostavku ravnatelja HRT-a.