Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sletio u more

Senj: Automobilom sletio u more i na mjestu preminuo

sletio autom u more i poginuo (1)
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
1/4
07.01.2012.
u 22:04

Zbog točnog uzroka smrti tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu u Rijeci.

Na kupalištu "Điga" u Senju u subotu oko 21 sat izvučeno je osobno vozilo Opel Corsa gospićkih registracijskih oznaka u kojem je pronađen leš 56-godišnjaka iz Senja.

Očevidom je utvđeno da je muškarac, vozeći kolnikom parkirališta na kupalištu "Điga" iz nepoznatih razloga udario u rubni kameni stupić koji služi za vezanje brodica. Odbio se od stupića te sletio u more na dubinu od oko pet, šest metara.

Muškarac je na mjestu preminuo, a zbog točnog uzroka smrti njegovo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu u Rijeci gdje će biti obavljena obdukcija, izvijestila je PU ličko-senjska.

Ključne riječi

Komentara 2

SI
signum
11:11 08.01.2012.

Jutros sam primio više poziva od rodbine i prijatelja !!! Zašto ? Zato što imam crni VW Polo i često sam u Senju , ali nisam završio u moru i evo živ sam.. Svi mi znamo kako izgleda more iore i vozilo kada završi u moru , te bi zamolio \"novinare\" da nas prestanu maltretirati i uznemiravati svojim arhivskim fotografijama i ilustracijama . Hvala

SP
spirit
08:09 09.01.2012.

u članku se radi o opel corsi a ne o vw polu tak da na kuzim zakaj su te zvali.Isto tako ovo nisu arhivske fotografije.jesi pan glu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije