Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
monstrum u pritvoru

Seksualno napadao kćer (15) žene s kojom je živio

nasilje, žrtva, silovanje, zlostavljanje
Profimedia
27.09.2012.
u 18:13

M. A. (54) sumnjiči se za spolni odnošaj s nemoćnom osobom jer je djevojčica s posebnim potrebama

M. A. (54) pritvoren je jer se sumnjiči za spolni odnošaj s nemoćnom osobom. Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja nedjela, a kako doznajemo, sumnjiči ga se da je imao spolne odnose sa 15-godišnjom kćeri žene s kojom je živio. Djevojčica je usto i dijete s posebnim potrebama, a sve se događalo od neutvrđenog dana druge polovice 2011. do 23. rujna 2012.

Po svemu sudeći M. A. je koristio situacije kada majka djevojčice nije bila kod kuće te ju je seksualno napastovao u kući u kojoj je zajedno s njima boravio. Ponovilo se to više puta prije nego što je majka 15-godišnjakinje primijetila da se s njezinom kćeri nešto događa. Počela je propitkivati 15-godišnjakinju koja joj je otkrila kakvom je nasilju bila izložena. Šokirana žena M. A. prijavila je policiji, a ubrzo nakon toga priveden je u pritvor zagrebačkog zatvora u Remetincu. Osumnjičeni nije prije bio osuđen, završio je srednju školu i radio je kao vozač. Bio je oženjen, no supruga mu je umrla, a s njom je imao dvoje djece.

>>Bolesnog dječaka (12) vršnjaci silovali u vrijeme odmora

Ključne riječi

Komentara 1

BR
brodludjaka
23:49 27.09.2012.

Kada će napokon netko biti kastriran???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije