Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sastali se Josipović i Mesić i dogovorili detalje inauguracije

mesić i josipović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
29.01.2010.
u 14:04

Dvojica predsjednika sastala su se u Uredu predsjednika na Pantovčaku, a sastanak je trajao nešto više od tri sata.

Novoizabrani hrvatski predsjednik Ivo Josipović održao je prvi službeni sastanak s predsjednikom na odlasku Stjepanom Mesićem. Dvojica predsjednika sastala su se u Uredu predsjednika na Pantovčaku, a sastanak je trajao nešto više od tri sata.

Tijekom radnog susreta Mesić i Josipović dogovorili su detalje inauguracije s obzirom na to da će prvi put u povijesti hrvatske države aktualni predsjednik nazočiti inauguraciji novoizabranog predsjednika. 

Predsjednik Mesić izložio je novoizabranom predsjedniku Josipoviću način na koji je ustrojen Ured predsjednika te ga upoznao s dogovorima koje je sadašnji predsjednik Republike preuzeo.

Nakon susreta s predsjednikom Mesićem, novoizabrani predsjednik Josipović obišao je prostorije Ureda predsjednika te se upoznao sa savjetnicima predsjednika Mesića i s djelatnicima u Uredu predsjednika, piše u priopćenju Ureda predsjednika.

Ključne riječi

Komentara 45

OB
-obrisani-
16:48 29.01.2010.

Kreten te obukao jutros, govno četničko

LI
Livi
14:43 29.01.2010.

Odakle znamo da su to hrvatski predsjednici. Nigdje znakovlja Republike Hrvatske kao sto je to uobicajeno u normalnim zemljama. Ali za Mesica se ne cudim, on je i u Becu na \"Wiener Ball-u\" stavio rade austrijsku drzavnu lentu. Nikad ga nismo vidjeli s hrvatskim znakovljem.

SI
silver@igle
15:59 29.01.2010.

Brod je promijenio kapetana ali i dalje tone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije