Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rio de Janeiro

Sambu na ulicama Rija zaplesala i manekenka G. Bundchen

karneval rio (1)
Foto: AFP/PIXSELL
1/15
07.03.2011.
u 08:55

Najpoznatiji i najekstravagantniji karneval, onaj u Rio de Janeiru, višednevni je tulum na ulicama brazilskoga grada uz zvukove sambe, vatreni ples i zadivljujuće maske.

Komentara 3

HA
Harpoon
18:10 08.03.2011.

Imao sam prilku u vise navrata boraviti u Brasili u vrijeme karnevala. Bio sam u Riu i Santosu. Predivan ugodjaj, ali crna strana medalje je policijski izvjestaj koji kaze koliko je leševa pokupljeno na plažama što od utapljanja, srčanog udara ili uboda nožem. Za vrijeme karnevala za koji svi brazilci naprosto žive cijelu godinu, svi moguči zločini:silovanja, pljačke, provale i ubojstva su u velikom porastu. Ipak volim Brasil i ostao mi je u srcu

AC
acmilano
16:13 09.03.2011.

Brazil je divna zemlja,a posebno njihovi ljudi. ive za muziku i zivotna zadovoljstva : nogomet,odbojka,kosarka,a njihova bossa-nova je najljepse,sto je ljuski rod izumio. Aerodrom u Rio de Janeiru nosi ime kompozitora Antonia Carlosa Jobima,velikog jazz i bossa nova glazbenika....zagrebacki aerodrom ne nosi nicije ime,cak su nam Srbosi uzeli ime velikana Nikole Tesle za svoju zracnu luku Beograd... A zasto,molim Vas nebi G.Bundchen plesala na Carnevalu ?!? Pa cura je sa sambom odrasla...!!!! Samo sto to novinari ne kuze !

KU
kukuriku
15:00 12.03.2011.

Brasil je pun droge,..a karnaval jos´i visé.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije