Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAF TJEDNA

Ruža Tomašić Sloveniji bi silom odgovorila i poslala policiju i vojsku u Savudrijsku valu

Ruža Tomašić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/3
07.01.2018.
u 23:15

Hrvatska eurozastupnica smatra da se Slovenci moraju suočiti sa silom

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Ruža Tomašić silom bi rješavala problema sa Slovenijom oko razgraničenja u Savudrijskoj vali.

Tomašić je tako priopćila da hrvatska policija, a po potrebi i vojska, trebaju reagirati na protuzakonite akcije slovenske policije, kako je napisala, u onome što su – do rješenja graničnog spora – hrvatske vode. Navela je da se ne radi o nekoj zajedničkoj akciji organa reda dviju država, nego o očitom kršenju suvereniteta RH.

– Kako ne bi došlo do daljnjih frustracija i, ne daj Bože, eskalacije nasilja među građanima, hrvatske vlasti moraju konačno početi braniti našu granicu u Savudrijskoj vali. Svima nam treba biti žao što su se naši susjedi odlučili na ovaj jednostrani i pomalo sirovi potez, ali nitko ih na to nije silio. Izabrali su na silu rješavati spor pa se sa silom moraju i suočiti – poručila je eurozastupnica Tomašić.

Ruža Tomašić
1/18

Komentara 30

BO
BokiHr
23:26 07.01.2018.

Zašto je to gaf molim vas ? Zato što reagira u interesu Republike Hrvatske i zato što je domoljub.

KA
kacavenda
23:49 07.01.2018.

Nazalost je i pravu

AK
ante kolorante
01:36 08.01.2018.

u sidri ratni brod na granucu i vidjetcemo ako se iz daje tzv. kazne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije