Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trovanje špijuna

Rusi prijete odmazdom nakon najave novih američkih sankcija

Donald Trump i Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
09.08.2018.
u 17:00

Sjedinjene Države najavile su da namjeravaju proširiti sankcije Rusiji zbog optužbi da je ruska vlada odgovorna za trovanje kemijskim oružjem bivšeg ruskog dvostrukog agenta u Engleskoj ranije ove godine.

Moskva je u četvrtak objavila da razmatra mjere odmazde nakon što su Sjedinjene Države najavile da će uvesti nove sankcije Rusiji zbog odgovornosti te zemlje za trovanje bivšeg ruskog dvostrukog agenta u Engleskoj.

''Ruska će se strana angažirati u izradi mjera odmazde kao odgovor na neprijateljski potez Washingtona'', rekla je glasnogovornica ruskog MVP-a Maria Zaharova.

''SAD namjerno pogoršava bilateralne odnose dviju zemalja'', rekla je Zaharova u izjavi koju prenosi TASS.

Sjedinjene Države najavile su da namjeravaju proširiti sankcije Rusiji zbog optužbi da je ruska vlada odgovorna za trovanje kemijskim oružjem bivšeg ruskog dvostrukog agenta u Engleskoj ranije ove godine.

Rusija je s druge strane optužbe opovrgnula.

Donald Trump objavio da se SAD povlače iz nuklearnog sporazuma s Iranom

Donald Trump i Vladimir Putin
1/11

 

Komentara 14

Avatar navijač
navijač
17:09 09.08.2018.

Rusi opet plaše ježa golom guzicom.

AN
antikomunista
19:20 09.08.2018.

Bravo za Amere ma samo gazite stoku rusku. Rusi su isti kao Srpski četnici. Dakle i Rusi i Srbi imaju totalni iste metode jer često govore gdje god živi rus to je Rusija a srbi gdje god živi srbi to je Srbija. Srbi su nas napali a smrdljivu rusi su napali Ukrajinu i Grjziju.

Avatar milidobrović
milidobrović
17:24 09.08.2018.

Ovo je smiješno, Rusija prijeti Americi, to je ko ono kad idu slon i miš preko mosta, kaže miš, ala ljuljamo most , 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije