Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJZAPADNIJI HRVATSKI OTOK SA STALNIM STANOVNIŠTVOM

Roko Emanuel zadnji je učenik na otoku. Djece više nema, škola se zatvara

04.07.2021.
u 06:59

Na Unijama živi 48 ljudi, a prije 100 godina bilo ih je 783. Grade se nova riva, vodovod i kanalizacija... U planu je i solarna elektrana. Ali kome će prodavati struju ako nema ljudi?

Komentara 28

NE
nemanatrag
09:00 04.07.2021.

Zašto praviti djecu kad je lakše imati čuku doma...!? Čuko nikad ne kaže "neću" i ne traži novi mobitel.

VA
varto
08:22 04.07.2021.

Slavite dugine boje i čmarenje ,valjda če nam oni osigurat nove naraštaje i prosperitet

SC
Serious_Callers_Only
09:29 04.07.2021.

Turistička mjesta su kao Zona oko Černobilja. Nema poljoprivrede ni ribarstva, nema poslodavaca i sve je duplo skuplje nego na kopnu. Ventil za wc školjku košta kao bubreg, jer mogao bi biti upotrijebljen za apartman. Svaki bauštelac će svoj dolazak naplatiti kao da dolazi simfonijski orkestar, i već poduplane cijene poduplati još dvaput.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?