Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljstvo raste

Republikanci protiv Trumpa šalju drugog kandidata

Republican U.S.presidential candidate Donald Trump faces a news conference where he announced Indiana Governor Mike Pence as his vice presidential running mate in New York City, U.S., July 16, 2016.  REUTERS/Carlo Allegri
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
08.08.2016.
u 22:00

Jedna od bitnijih stavki u Trumpovu ekonomskom programu je i porezno rasterećenje za obitelji s djecom

Smanjenje korporativnog poreza s 35 na 15 posto, niži porezi na dohodak i bogatima i siromašnima, znatno povećanje carina za uvoznu robu iz Kine, Meksika..., glavne su smjernice ekonomskog programa Donalda Trumpa, republikanskog kandidata na predsjedničkim izborima, koji je sinoć predstavio menadžerima u Detroitu.

Jedna od bitnijih stavki u Trumpovu ekonomskom programu je i porezno rasterećenje za obitelji s djecom.

Ako se ove najave ostvare, to bi izazvalo porezni manjak od bilijun (tisuću milijardi) dolara.

– To bi bio masakr američkog proračuna – upozorava ekonomist Peter Morici. Trump je predstavio i svoj gospodarski tim koji čine financijaši i menadžeri s tržišta nekretnina.

– To su ekonomski anonimusi. Riječ je o hrpi Trumpovih pajdaša, a ne o respektabilnim stručnjacima – komentirao je Morici.

Američki mediji jučer su objavili da će republikanci nezadovoljni Trumpom na izbore poslati i drugog kandidata – Evan McMullin nastupit će kao nezavisni kandidat, ali će dobiti podršku Republikanske stranke. 

>> 'Trump izaziva osjećaj mučnine. Njegova pobjeda bila bi poticaj desnici diljem svijeta'

Komentara 26

KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
01:46 09.08.2016.

Bravo Trup dao si odgovor Američkim Birokratima. Dosta nam je bilo Američkih Birokrata zamijenimo ih sa promjenama da familije se izvuku iz krize koju su im nanijeli birokrati da bi oni živjeli na teret sirotinje koje ima najviše . Zavidnini tvojoj doktrini su oni koji drže sirotinju kao robove da bi Kapitalisti zarađivali vise a ne da dijele zajedno sa Američkom braćom . Trup nedaj se Bog je na tvojoj strani sa God bles Amerika.

GO
gooniegoogoo
07:08 09.08.2016.

Glavno da je autorov idol Barrack Hussein Obama uduplao u 8 godina nacionalni dug USA. Sa 8 na 16. 8 godina je trebalo ljevici babit duga ko u cijeloj povijesti USA. A zakaj o tom nemrem citat u VL?

FO
folerusa
02:54 09.08.2016.

Tramp govori isinu, a istian najvise boli. Tako da raznorazni uhljebi se sami javljaju. (Netriba ih prozivat). GO TRUMP!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije