Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u unajmljenom autu

Rekorder: U 15 dana nagomilao čak 170 prometnih prekršaja!

range rover
Steve Parsons/Press Association/PIXSELL
13.06.2013.
u 10:03

O prometne propise i zakon nesavjesni vozač većinom se ogriješio na cesti koja povezuje Dubai i Abu Dhabi. Zadao je velike probleme tvrtki koja mu je iznajmila vozilo.

Ne, dobro ste pročitali, ne radi se o pogreški. Ukupno 170 prometnih prekršaja počinio je jedan muškarac u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i to samo u 15 dana! O prometne propise i zakon većinom se ogriješio u unajmljenom automobilu i to na cesti koja povezuje Dubai i Abu Dhabi, javlja Emirates 24/7.

U tvrtki Damas koja mu je iznajmila vozilo strahuju da bi mogli zaprimiti još kazni. No, to nije sve. Policija ih je ukorila jer su propustili uzeti Visa karticu od prekršitelja. Dobar dio kazni, njih ukupno 54, uključuju zapljenu vozila na čak 1620 dana. Zadaje to velike probleme kompaniji koja bi oduzimanje vozila mogla spriječiti samo ako uplati pozamašan iznos na račun policije.

- Čini nam se kako je cilj ovom vozaču namjerno oštetiti našu kompaniju - kazalo je voditelj ureda Damasa Mohannad Al Hassan. On je pojasnio kako je nerazumni vozač kod njih na dva dana iznajmio Range Rover. Pritom im je samo trebao pokazati da posjeduje vozačku dozvolu.

- Vozač je automobil vratio nakon dva tjedna vožnje. Bio je u lošem stanju, vjerojatno zbog prebrze vožnje. No, to je manji problem. Veći je nastao kad su počele stizati sve te silne kazne - izjadao se razočarani Al Hassan koji niti sam ne zna kako će kompanija podmiriti sve prekršaje.

>>Koliko bi trebalo kazniti pijanog vozača ili prolazak kroz crveno?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije