Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesni su

Rakuni ušetali u dvorište, morate vidjeti njihovu reakciju kada su ugledali čovjeka

rakun
Foto: Screenshot
09.01.2020.
u 09:13

Vlasnik kuće uočio ih je kada se upalilo sigurnosno svjetlo u dvorištu dok su prolazili pa je odmah uzeo mobitel u ruke i odlučio ih snimiti

Internet su osvojila dva rakuna koja su ušetala u jedno dvorište u američkom predgrađu.

Vlasnik kuće uočio ih je kada se upalilo sigurnosno svjetlo u dvorištu dok su prolazili pa je odmah uzeo mobitel u ruke i odlučio ih snimiti.

Pokucao je rakunima na staklo prozora kroz koji ih je gledao, a životinje su se odmah ukipile.

Dok je jedan samo ostao stajati u mjestu i zuriti u muškarca koji ga snima, drugi je stao na stražnje noge s raširenim prednjim nogama kao da se ''predaje''.

Kada su shvatili da nisu u opasnosti, nastavili su svoj put.

Inače, u slučaju opasnosti rakuni se ukipe i zure u svog neprijatelja, a katkada se i neugodno glasaju kako bi zastrašili potencijalne grabežljivce.

GALERIJA Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu

rakun
1/29

Komentara 2

RA
rankovic
17:38 09.01.2020.

bolje bi bilo da je dao siročadi jesti

WI
winamninaneia
11:45 09.01.2020.

Ja mislim da imitira covjeka, daje do znanja da su prijateljski raspolzeni, i nemaju namjeru nikoga napadati, samo su u prolazu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije