Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Raj za mačkoljupce ponovo u Domu sportova!

Coral Jubilee Show
08.05.2023.
u 10:35

Za vikend, 13. i 14. svibnja, u predvorju Velike dvorane Doma sportova u Zagrebu, održat će se WCF Međunarodna jubilarna koraljna izložba mačaka u organizaciji Kluba Ljubitelja Mačaka „Felis Croatia“ (KMFC), trenutno najvećeg felinološkog kluba u Hrvatskoj po broju aktivnih uzgajivača pasminskih mačaka. KMFC je član svjetske felinološke asocijacije, World Cat Federation (WCF).

„Coral Jubilee Show“ se privilegirano organizira u Hrvatskoj povodom 35. godina postojanja WCF-a (koraljna obljetnica) kao podsjetnik na činjenicu da je ljubav prema mačkama temelj postojanja WCF-a i kluba „Felis Croatia“.

Posjetitelji će tijekom izložbe imati priliku vidjeti preko 20 različitih pasmina mačaka. Uz uobičajene izložbene pasmine, bit će i relativno rijetke pasmine poput Cashmere mačke, Munchkina, Minueta, Orijentalne mačke ili Kurilskog bobtaila.

Na WCF izložbama održavaju se i tzv. „Ringovi“. U zasebnim se ringovima uspoređuju svi mačići, sve odrasle mačke kao i svi kastrati, a sudac bira i rangira najboljih deset. Ringovi su posjetiteljima vrlo interesantni i edukativni. Ringovi će se održavati tijekom cijelog trajanja izložbe.

Vrhunac izložbe oba dana bit će od 16:30 sati, kada će započeti „Best in Show“, izbor najbolje od najboljih mačaka.

Za sve posjetitelje izložba će oba dana biti otvorena od 10:00 do 18:00 sati.

Cijena ulaznica za odrasle iznosi 4 EUR, a za djecu mlađu od 12 godina 2 EUR.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije