Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO ISKUSTVO

Putovali 30 sati busom zbog puknute gume: 'To nije bilo humano, mogli smo poginuti'

Put koji je trajao 30 sati
Foto: Čitatelj
1/7
14.10.2019.
u 18:12

- Mogli smo svi poginuti zbog loših guma i zbog njihovog nemarenja, tvrdi putnik

Jedan od putnika autoprijevoznika Croatia bus koji je išao 12. listopada na relaciji Zagreb - Lausanne požalio se kako je putovao čak trideset sati do odredišta, te tvrdi kako su svi mogli poginuti zbog loših guma.

- Prvo je bus trebao stići u Zagreb na kolodvor u 16:30 da bi njihov radnik došao reći da će bus kasniti 40 minuta, jer bus koji je trebao doći pokvaren i da moraju u garažu po drugi. Krećemo u 17:25, a 20 km od Milana u 2:00 ujutro puknula je guma - naveo je putnik koji je ispričao kako su vozači rekli da će zvati servis iz Zuricha, no na kraju su došli iz Zagreba u 12:30 i popravljali nekih 40-ak minuta. 

- U busu je bilo male djece, starijih osoba koji su čekali skupa sa mnom 10 sati da se "automehaničari" pojave. Na odmaralištu je prišao čovjek koji je ponudio pomoć, no vozač je to odbio jer bi to normalno koštalo 2-3 tisuće kuna i jer to njihov šef ne dopušta. 

Kako navodi, dolaze u Luzern gdje se nije pojavio autobus koji vozi prema Bernu-Laussani s kojim je putnik trebao ići, pa su otišli s vlakom na odredište. 

- To nije prvi put da se događa u Croatia busu, da se putuje 30 sati zbog loših buseva i njihovog lošeg organiziranja. Nije normalno da djeca leže na parkingu. - napominje putnik koji navodi kako to nije bilo humano i dodaje: - Mogli smo svi poginuti zbog loših guma i zbog njihovog nemarenja.

Kako nam je rečeno na informacijama Croatia Busa, njih su kontaktirali putnici vezano za reklamaciju navedenog puta, no oni dodatnih informacija nisu imali. 

Poslali smo upit Croatia Busu oko navoda putnika, a kad stigne odgovor objavit ćemo ga. 

Komentara 10

DU
Deleted user
18:52 14.10.2019.

Pa tko normalan ide u Lusannu busom???Nema te love za koju bi se patio toliko...ako si ne mogu priustit avion i doc unutar 8 sati od vrata do vrata neisplativo...

Avatar dr. Evil
dr. Evil
18:28 14.10.2019.

Croatia bus?!? Jeste sigurni da to ipak nije prevoznik "Krstić i sin" ?!?

MA
markokc
20:12 14.10.2019.

Zasto se ne kaze prava istina??zasto nisu htjeli platit popravak u Milanu?zasto se moralo cekat da dodje netko iz Zagreba?zasto se cekalo da "gospodin" u Zg mora odspavat i onda poslat potrebnu pomoc?zasto se ne prica o soferima koji su vozili citavu subotu i citavu nedjelju da bi ih se po dolasku u zh poslalo natrag istim autobusom za hrvatsku???lijepo sve tuzit pa neka sljedeci puta "gospoda" razmisle o svemu.kvar se moze dogodit i na to nitko nemoze utjecat..ali da je to sve toliko neorganizirano..to je zalosno.bitno je pokupit pare za karte a putnike ko j... SRAM VAS BILO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije