Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bio pijan

Prvo se svađao s djevojkom pa prijetio policajcima

Nasilje
Arhiva Vl
07.02.2011.
u 12:34

Trojica su policajaca u stan u Kaštel Gomilici došla po prijavi jer se iz stana čula vika i svađanje. "Govna pandurska! Srest ćemo se na ulici", dočekao ih je domaćin

Ivan J. (30) iz Kaštel Gomilice prijetio je smrću trojici policajaca koji su došli na intervenciju zbog nasilja u obitelji. Naime, u stanu se svađao sa svojom djevojkom Đinom A. (24). Vikali su i vrijeđali se pa su susjedi zvali policiju.

– Govna pandurska! Srest ćemo se mi na ulici – nastavio je s vikom i prijetnjama Ivan, ali ih je preusmjerio na policajce. Potom se bacio na pod ispred stana, odbijajući poći u postaju, međutim i on i njegova djevojka su privedeni. Nisu bili pod utjecajem alkohola. Đina je puštena, a nad Ivanom će se kriminalistička obrada provesti danas.

Komentara 3

OP
opančar
13:28 07.02.2011.

iz teksta nigde ne vidim da se policajcima prijetio smrću, to što je rekao pilcajcima da će se srest na ulici (znači potuće se), a ostalo je vrijeđanje sl. osobe.

DU
Deleted user
16:55 07.02.2011.

gogo1, a da li ti je slučajno palo na pamet da u novinskom članku nije navedena svaka riječ koju je izgovorio?

DU
Deleted user
16:58 07.02.2011.

I, još nešto za tvoju informaciju; kazneno djelo prijetnje nije samo ako se prijeti smrću, to je kvalificirani oblik, može prijetiti i nekom drugom radnjom, a prijetnja upućena službenoj osobi koja obnaša službenu zadaću je kazneno djelo koje se progoni po službenoj dužnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije