Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENUTAK LUDILA

Detalji razbijanja automobila u Bjelovaru: 'Ubit ćemo i vas i vašu djecu!'

Muškarac palicom razbijao automobil
screenshot/MojPortal
05.07.2021.
u 07:29

Nije priopćeno što se dogodilo s maloljetnikom i ženom, odnosno jesu li oni uhićeni i prijavljeni, a 53-godišnjaku i 24-godišnjaku istražni zatvor određen je zbog opasnosti od ponavljanja djela

Jednomjesečni istražni zatvor određen je 53- godišnjaku i 24-godišnjaku koji se sumnjiče za  prijetnje i oštećenje tuđe stvari zbog čega su ispitani na Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

 Sumnjiči ih se da su 29. lipnja na parkirališnom prostoru trgovačkog centra u Bjelovaru zajedno i po prethodnom dogovoru s  još jednim maloljetnikom i ženom oštećeniku i oštećenici zaprijetili:

– Ubit ćemo vas i vašu djecu. Neće ovo dobro završiti!

Potom  je sve četvero nogama i drvenom držalicom sjekire u više navrata udaralo osobni automobil oštećenice, a pritom su razbili prednje i stražnje vjetrobransko staklo, prednje lijevo staklo na vozačevim vratima te stražnja svjetla. Šteta na vozilu je 80.000 kuna.

Nije priopćeno što se dogodilo s maloljetnikom i ženom, odnosno jesu li oni uhićeni i prijavljeni, a 53-godišnjaku i 24-godišnjaku je istražni zatvor određen zbog opasnosti od ponavljanja djela

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar Dalmoš
Dalmoš
10:08 05.07.2021.

Neobrazovani Romi se oslonjaju na EU da ih štiti ma kako se oni ponašali, a vlastima je to sve jedno. Orban bi davno našao pravi lijek za te neandertalce. Poznato je da pojedinci iz sredine srpske manjine huškaju mlade naivnee Rome u blizini Koprivnice, također i u Bjelovaru. Ja sam u Koprivnici bio u posjeti jednom kolegi koji je u blizini nekog vještačkog Jezera, stigli su na biciklima 4 Roma koji su po mojoj procjeni bili između 20 do 25 godina, jedan od njih je ušao u vodu gdje su djeca od kolege već bila na kupanju, odjednom se čuo jedan od njih kako psuje, i ako je bilo još mjesta duž obale za kupanje. Kolega je se sav zacrvenio u licu govoreći "ta grupa često maltretiraju goste", ja sam po prirodi miran ali taj put nisamo mogao izdržati, otišao sam do njih da pitam što je u pitanju, nisam ni završio jedan od njih smješne face dođe ispred mene govoreći "što hoćeš", kako sam ja punih 7 godina intezivno treniaro KickBox, i rekao sam mu da se makne što dalje od mene, nije poslušao a i druga dvojica dođoše misleći da me zaplaše, ja sam tog prvog gurnuo tako da je pao u vodu, pa su počeli u tom trenutku da urlaju ostali, ipak nisu se osudili prilaziti blizu meni jer su vidjeli da sam spreman explodirati, pokupili su se i otišli psujući. Na koncu sam se pitao kako bi završile neke majke sdjecom?

ZA
zagi101
08:03 05.07.2021.

romsko razračunavanje

Avatar Igy_ZG
Igy_ZG
08:35 05.07.2021.

Ponovno manjinci u akciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije