Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak optužen

Tko bi mu povjerovao? Provalio u kuću pa smislio nevjerojatan izgovor

Foto: Screenshot YouTube
30.07.2019.
u 22:12

Lonnie Maddox (52) iz Spring Hilla s Floride uhićen je nakon što je snimljen kako provaljuje u dom muškarca po imenu Steve Ferguson u gradu Pasco County

Muškarac s Floride optužen je za provalu nakon što je provalio u jednu kuću, a za to je optužio svoga konja.

Lonnie Maddox (52) iz Spring Hilla s Floride uhićen je nakon što je snimljen kako provaljuje u dom muškarca po imenu Steve Ferguson u gradu Pasco County.

Kada ga je Ferguson zatekao na svom posjedu, 52-godišnjak mu je rekao 'Moja kobila je provalila u tvoju kuću gospodine, moram ući po nju'.

Ovaj mu je potom odgovorio: 'Ok, ona je provalila kroz dvorišna vrata, terasu i na kraju ulazna vrata?'.

Ferguson je ispričao kako je morao staviti sigurnosne kamere i natpis 'bez provaljivanja' nakon što je uložio u svoju nekretninu te je odmah bila na meti kradljivaca, piše Daily Mail.

Na snimci se vidi kako Maddox prilazi imanju, ulazi s konjem na njega te pokušava ući u kuću.

Ferguson je odmah pozvao policiju, no i sam je otišao na imanje vidjeti što se događa. Kada je došao kobila je trčala po ulici.

Provalnik je pak policiji rekao da je njegova kobila ušla na imanje kroz polomljenu ogradu te da je on išao za njom.

No, policija je otkrila kako je Maddox provalio u kuću kroz prozor, no iako nije ništa ukrao, vlasnik kuće kaže kako je šteta na prozoru 100 dolara.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dumen
Dumen
07:59 31.07.2019.

Samo konj može povjerovati u tu priču

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije