Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I TO SE DOGAĐA

Pokušao spriječiti lopova u krađi, a lopov ga ugrizao!?

Provalnik
Foto: Getty Images
27.06.2019.
u 13:38

Pri tome je Čehu, koji ljetovanje u Hrvatskoj očito neće pamtiti po dobrome, ukrao nekoliko tisuća kuna.

Narodna poslovica kaže da nije vijest kada pas ugrize čovjeka, već kad čovjek ugrize čovjeka. E, ovo posljednje dogodilo se 57-godišnjem Čehu na ljetovanju u Hrvatskoj.

Konkretnije, češki je turist došao u Istru gdje je odsjeo u jednom apartmanu u Daliji. No njegov miran san u noći ne četvrtak u 1.15 prekinuo je lopov koji mu je provalio u apartman.

Lopov je ušao kroz balkonska vrata, a 57-godišnjak se probudio taman u trenutku kada mu je lopov htio ukrasti novac. Pokušao ga je u tome spriječiti no lopov, čiji je identitet još uvijek nepoznat, ga je ugrizao(!?) i pobjegao.

Pri tome je Čehu, koji ljetovanje u Hrvatskoj očito neće pamtiti po dobrome, ukrao nekoliko tisuća kuna. U policiji kažu da za lopovom tragaju.

Video - Mislio da je provalnik: Pucao na tinejdžera

Komentara 5

Avatar Dumen
Dumen
16:06 27.06.2019.

Onaj koji naplaćuje pivo 40 kuna nije lopov jer ne grize.

LI
liliZG
12:14 28.06.2019.

čehu ne naplatiti tetanus i antibiotik za ugriz, a lopova treba potražiti u rumunjskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije