Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oružani prepad

Pronađen uništen i zapaljen automobil pljačkaša Hypo banke

hypo, pljačka
Davor Javorović/PIXSELL
13.08.2010.
u 19:13

U trenutku razbojstva u poslovnici Hypo banke na osječkom Sjenjaku bilo je nekoliko stranaka, ali nitko nije ozlijeđen

Policija je pronašla automobil pljačkaša poslovnice Hypo banke u osijeku. Automobil je bio zapaljen i uništen.

Podsjetimo dvojica maskiranih razbojnika upala su jučer oko 16 sati u poslovnicu Hypo banke u najvećem osječkom naselju Sjenjaku.

Uz prijetnju vatrenim oružjem pljačkaši su od djelatnika zatražili novac. U trenutku razbojstva u poslovnici je bilo nekoliko stranaka koje su, kako se neslužbeno doznaje, legle na pod, ali nitko pritom nije ozlijeđen.

– Počinitelji su otuđili veću količinu novca s kojom su se zaputili u nepoznatom smjeru. Za njima se intenzivno traga – potvrdio je Marko Ćaleta, policijski službenik za odnose s javnošću PU osječko-baranjske.

Sličan scenarij dogodio se i prije nešto manje od godinu dana.

Maskirani razbojnik uletio je također u poslovnicu Hypo banke, ali na osječkom Jugu 2. Još s vrata i uz povik: "Ovo je pljačka" ispalio je hitac iz pištolja u smjeru zaštitara koji mu je uzvratio pucnjem. Razbojnik se uplašio i pobjegao. U toj pucnjavi ozlijeđenih, na sreću, nije bilo.

Komentara 3

UJ
u je u mom srcu
21:13 13.08.2010.

krenilo je i u slavoniji pošast svaka kreće iz zagreba

MP
Mr.Pravda
20:36 13.08.2010.

opljackana je davnih dana a ne sada..

OB
-obrisani-
20:58 13.08.2010.

To su baš neki nespretni i naivni tipovi koji pljačkaju banke onako maskirani..Pravi spretni otmjeni lopovi pljačkaju banke u lijepom odjelu i sa kravatom, sjede u upravnom odboru banke ili su neki utjecajni tipovi iz politike ili gospodarstva bez dada pljačku neko vrijeme ili čak nikada itko primjeti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije