Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČI Njemački su policajci bili popustljivi prema Hrvatima na tribinama

Privedeno 20 izgrednika

23.06.2006.
u 19:56

Zbog izgreda na stadionima i oko njih tijekom utakmica hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu njemački su policajci priveli, i pustili, ukupno 20-ak navijača vatrenih. Nešto više baklji navijači su uspjeli unijeti i zapaliti na tribinama.

U Stuttgartu ih je privedeno devetero. Petero je bilo pijano prije utakmice protiv Australije, jedan se napio poslije, još dvojica su se potukla. Pušteni su bez kazne. Deveti izgrednik ostao je "kraći" za 100 eura jer je pokušao oteti ulaznicu jednoj djevojci. Na toj je utakmici na tribinama gorjelo 15 baklji, još tri su bačene na stazu, a jedna se zaglavila između staze i publike. "Vatreno" je bilo i na trgu, gdje je bio videozid.

Tu je gorjelo deset baklji, ispred obližnjih kafića još 15, a priveden je i Hrvat iz Njemačke koji je ispalio raketu iz signalnog pištolja. U Nürnbergu, zbog remećenja javnog reda i mira privedeno je devetero navijača. Ante Zuanić "briljirao" je u Berlinu ušao je na teren dok se igralo protiv Brazila.

Tu se u poluvremenu jedan navijač potukao, a na stadionu su tada bile zapaljene i tri baklje. Ulazak u Njemačku bio je zapriječen za manje od deset navijača.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije