Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

'U šoku smo! Ne možemo vjerovati da je netko u stanju učiniti takav zločin'

Garešnica
Foto: Darko Marčinković
25.04.2014.
u 17:36

Nepoznati počinitelj upao joj je u kuću i nanio joj teške ozljede glave zbog kojih je operirana u bjelovarskoj bolnici. Liječnici se bore za njezin život

– Svi smo u šoku, jednostavno ne možemo vjerovati da je netko u stanju učiniti takav zločin. To je strašno i svi mi susjedi smo u strahu – kazala je jedna od susjeda nesretne 68-godišnje Garešničanke Jelene M. koja je u četvrtak postala žrtva zločina o kojem bruji Garešnica i cijela njezina okolica.

Naime, kako je, ne otkrivajući identitet žrtve, Večernjaku potvrdio glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva, nad 68-godišnjakinjom je izvršeno kazneno djelo pokušaja ubojstva. Zasad nepoznati počinitelj, kako doznajemo od susjeda, upao joj je u kuću i nanio joj tešku povredu glave zbog koje je hitno prevezena u bjelovarsku Opću bolnicu gdje je odmah operirana i nalazi se u životnoj opasnosti.

Zločin je otkriven nakon što je na vrata nesretne žene zakucala patronažna sestra koja ju je redovito obilazila nakon nedavne teške operacije. Budući da nije odgovarala na zvonjavu, patronažna sestra, sumnjajući da joj se nešto dogodilo,  obratila se susjedi koja je imala ključ, no ni tako nisu mogli u kuću. Vrata su vrata bila iznutra zaključana i stoga su odmah pozvali policiju koja je ubrzo provalila u kuću i zatekla užasan prizor. Nesretna žena, kako otkrivaju susjedi, u besvjesnom stanju ležala je u lokvi krvi.

Osim osobnog automobila koji je nestao iz garaže, zasad se još ne zna je li i iz kuće nešto otuđeno, budući da je upravo pljačka i koristoljublje vjerojatni motiv ovog gnjusnog zločina. Prema svjedočenju susjeda nesretna Jelena bila je dobrog imovinskog stanja jer je godinama bila vlasnica knjigovodstvenog servisa.

Za počiniteljem zločina intenzivno se traga, a policiji u tome pomažu i stručnjaci Centra za vještačenja “Ivan Vučetić” iz Zagreba.

>> Maloljetniku istražni zatvor zbog pokušaja ubojstva

Komentara 4

IP
info_punkt
21:23 25.04.2014.

nismo baš postali Švicarska, kao što su obećavali, ali smo postali Amerika...

KA
karambita
08:37 26.04.2014.

Bas Amerika, kriminal cvijeta

RV
rvp
17:08 26.04.2014.

Neznam dali nesretna zena ima kog bliznjeg jer to vec ptice opjevuju na grani da su stariji ljudi boljeg imovnog stanja meta..nisu je trebali u suprotnom prepustiti samoj sebi.Novine su pune toga u zadnje vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije