Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premium

Premium slavi dvije godine uz dvogodišnju pretplatu za samo 39,68 eura

VL
08.06.2023.
u 08:00

Kako bismo najbolji Premium sadržaj približili svojim čitateljima, u novim pretplatničkim modelima nudimo posebne pogodnosti za pretplatnike uz koje je užitak čitanja još veći.

Premium slavi dvije godine uz posebnu cijenu za dvogodišnju pretplatu za samo 39,68 eura. Kako bismo najbolji Premium sadržaj približili svojim čitateljima, u novim pretplatničkim modelima nudimo posebne pogodnosti za pretplatnike uz koje je užitak čitanja još veći.

Premium sadržaj čitateljima donosi još više ekskluzivnih priča, financijskih i društvenih analiza, a projekt je to na čijoj se pripremi intenzivno radilo kako bi čitateljima ponudio samo najbolji sadržaj – više od stotinu novinara, snimatelja, fotoreportera, grafičara aktivno je uključeno je u stvaranje Premium sadržaja koji na portalu možete prepoznati po naslovu tamnije boje sa simbolom krune uz brojne pogodnosti:

  • neograničeno čitanje Večernjakovih Premium ekstenzija: Diva, Ordinacija, Slano&Slatko, Vojna povijest…
  • neograničen pristup ekskluzivnom sadržaju 
  • minimalan prikaz oglasa 
  • posebno uređena rubrika za pretplatnike.

Pretplatnici također imaju pristup VL membership aplikaciji dostupnoj za iOS i Android sustav uz koju ostvaruju pogodnosti i uštede – povoljnije zdravstvene usluge i preglede, popuste na izlete, ulaznice za toplice, bazene, muzeje i zoološki vrt, kupone za kupnju odjeće, restorane te sezonske darove, a kada se sve zbroji, koristeći kupone i knjižice s popustima, možete uštedjeti i do 265,45 € mjesečno.

Ako već niste naš Premium pretplatnik, sada je pravo vrijeme da postanete jer vam nosimo dvogodišnju pretplatu za samo 39,68 eura!

Nazovite 01/5540 999 ili nam pišite na mail premium@vecernji.net. Ponudu potražite i u našem web shopu

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije