Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAČANJE ODNOSA

Bivša predsjednica i premijer čestitali Bidenu: Kolinda objavila posebnu fotografiju

Uputili su čestitke Bidenu na pobjedi
PIXSELL
07.11.2020.
u 20:24

Hrvatska vlada raduje se suradnji s vama i vašom administracijom na jačanju bilateralnih odnosa i snaženju transatlantskog partnerstva, poručio je Plenković.

Hrvatski premijer čestitao je izabranom američkom predsjedniku Joeu Bidenu na pobjedi i poručio da se raduje suradnji s njegovom administracijom. 

Čestitam izabranom predsjedniku Bidenu i izabranoj potpredsjednici Kamali Harris, poručio je Plenković na Twitteru. 

Hrvatska vlada raduje se suradnji s vama i vašom administracijom na jačanju bilateralnih odnosa i snaženju transatlantskog partnerstva, poručio je Plenković. 

Joe Biden u subotu je proglašen izabranim američkim predsjednikom nakon što je premašio potrebnih 270 elektora za ulazak u Ovalni ured. 

I bivša hrvatska predsjednica na Twitteru je čestitala novoizabranom američkom predsjedniku Joeu Bidenu.

Čestitala je Bidenu i Harris te izrazila uvjerenje da će SAD i Hrvatska nastaviti izgrađivati dobre odnose. Dodala je da su odlučno vodstvo i suradnja nužni za suočavanje s velikim globalnim izazovima.

Grabar-Kitarović je objavila nekoliko zajedničkih fotografija. Joe Biden i Kolinda Grabar-Kitarović susreli su se dok je on bio potpredsjednik SAD-a, a ona predsjednica Hrvatske.

VIDEO: Joe Biden novi je predsjednik SAD-a!

Komentara 26

Avatar PatriaCro
PatriaCro
23:52 07.11.2020.

Nakon Kennedya, Biden je drugi RimoKatolik koji je Predsjednik USA....Dok sa druge strane, u Hrvatskoj živi puno izdajnika.

Avatar ukurtapash
ukurtapash
00:32 08.11.2020.

ispricavam se svim svojim sugovornicima s kojima sam polemizirao u ovim, uskoro totalno cenzuriranim, komentarima citatelja i kojima nisam vjerovao da je kolinda grabar-kitarovic ispodprosjecno inteligentna osoba. naime, iako je bila veleposlanica u americi i iako je radila u NATO-u, ona ocigledno ne zna kako predsjednika u americi ne proglasavaju CNN ili FOX, nego elektorat cije glasove jos povrh tog mora potvrditi i kongres. na andreju plenkovica necu trositi previse rijeci, on joj je bio sef u kampanji, i uskoro priprema zakon koji ce fakticki zabraniti komentiranje clanaka na portalima.

MM
Marljivi mrav
22:39 07.11.2020.

Nikoga ne brine kaj senilni lik vlada sa pola svijeta??? Hmmmm... pa dobro! Meni djeluje bezopasno😉 i miroljubivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije