Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraživanje

Prema jednom istraživanju Bandić osvaja 45 posto, prema drugom 37%

milan bandić, ivo josipović
Željko Lukunić/Pixsell
05.01.2010.
u 15:39

Prema anketi koju je proveo nezavisni istraživački centar Media Metar, na izbore će sigurno, odnosno najvjerojatnije izaći 59,6 posto birača.

Prema anketi koju je od 2. do 4. siječnja proveo nezavisni istraživački centar Media Metar, SDP-ov predsjednički kandidat Ivo Josipović na izborima bi osvojio 55,2 posto, a nezavisni kandidat Milan Bandić 44,8 posto glasova.

S druge strane, prema anketi istraživačke agencije Promocije plus Ivo Josipović dobio bi podršku od 54,5 posto birača, a Milan Bandić od 37,1 posto, dok 8,4 posto birača još uvijek ne zna za koga će glasati, prenosi HRT.

Istraživački centar Media Metar je u istraživanju telefonski ispitao tri tisuće ispitanika. Sudjelovanje u anketi odbilo je 1976 osoba ili 36,7 posto svih kontaktiranih. Greška mjerenja iznosi +/- 2,4-postotna boda na razini vjerojatnosti od 95 posto, poručuju iz Media Metra.

Prema anketi na izbore će sigurno, odnosno najvjerojatnije izaći 59,6 posto birača. Neodlučnih birača je 12,7 posto.


Istraživačka agencija Promocija plus istraživanje je provela 4. siječnja na reprezentativnom uzorku od 800 ispitanika CATI metodom (telefonski). Uzorak je stratificiran po županijama i veličini naselja. Greška mjerenja iznosi +/- 2,4-postotna boda na razini vjerojatnosti od 95 posto, poručuju iz Promocije plus. Iz te agencije napominju da je zabilježena i velika izborna apstinencija, a što može biti rezerva za svakog od kandidata.

Komentara 596

BC
bc
16:31 05.01.2010.

---------------------------------------- FUJ BANDITOS _______________________

OB
-obrisani-
20:18 05.01.2010.

Interesantno....... ....samo što sam napisao neke postove potpore Bandiću dobio sam u roku od 5 sekundi ocjenu -40 minus S druge strane forumaši mi javljaju da kad pritisnu \"pohvali\" na moje postove poeni idu u negativu. Očito je da netko,etko, vjerovatno iznutra manipulira ocjenjivanjem kako bi promjenio sliku javnog mnenja ▀▄▀▄▀ Zasigurno se ovo isto dešava i otalim forumašima koji podupiru bandića

BC
bc
16:26 05.01.2010.

VELIKO \"NE\" BANDITOSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije