Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPOZNAJETE LI GA?

Predstavnik Hrvata u Srbiji zaogrnut srpskom zastavom pratio glasanje u UN-u

Foto: Screenshot Instagram
1/5
23.05.2024.
u 22:53

Vlada Srbije u znak podrške Vučiću pratila zasjedanje UN-a zaogrnuta zastavama.

Ministri Vlade Srbije pratili su zasjedanje Opće skupštine Ujedinjenih naroda, na kojoj je usvojena rezolucija o Srebrenici, zaogrnuti srpskim zastavama. Premijer Miloš Vučević na Instagramu je objavio fotografije uz poruku: "Sloga bit će poraz vragu! Uvijek slobodni, nikada poraženi! Podrška predsjedniku Aleksandru Vučiću u bespoštednoj borbi za naš narod i državu! Neka žive Srbija i Srpska u vječnost!"

Među ministrima zaogrnutima srpskom zastavom bio je i Hrvat Tomislav Žigmanov, predstavnik Hrvata u Srbiji i ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog u Vladi Republike Srbije.

 

Opća skupština Ujedinjenih naroda u četvrtak je donijela rezoluciju kojom podsjeća na genocid nad Bošnjacima Srebrenice 1995., poziva na poštivanje žrtava i činjenica utvrđenih sudskim presudama te na uspostavu međunarodnog dana sjećanja na taj zločin.

GALERIJA Srpske zastave preplavile Beograd, ljudi na ulicama prosvjeduju: 'Uvijek slobodni, nikada poraženi!'

1/12

VEZANI ČLANCI: 

 

Ključne riječi

Komentara 28

RE
RevizorNovinarstva
23:00 23.05.2024.

Možeš mislit dal bi se Pupovac ogrnuo hrvatskom zastavom tako.

EZ
ezer
23:13 23.05.2024.

Nitko ih nije prozvao sami su se prepoznali u tom nacrtu rezolucije o genocidu.

Avatar Platonix
Platonix
00:28 24.05.2024.

nikada poraženi osim kada su ratovali😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije