Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izrael

Predsjednicu Vrhovnog suda pogodio tenisicama

Uzrujani muškarac bacio je tenisice na sutkinju
REUTERS
27.01.2010.
u 17:13

Sutkinjin je suprug rekao medijima da je njegova žena pogođena u čelo i nos te da su joj slomljene naočale, ali da je nastavila posao jer ima mnogo nedovršenih predmeta...

Predsjednica izraelskoga Vrhovnog suda Dorit Beinisch pala je i zaradila nekoliko modrica nakon što ju je 50-godišnjak pogodio tenisicama u glavu tijekom sudskog procesa, javili su izraelski mediji.

Uzrujani muškarac, koji je očito bio nezadovoljan sudskom odlukom, prema izjavama svjedoka bacio je par tenisica na sutkinju uzvikujući da je “korumpirana” i “pokvarena”. Sutkinjin je suprug rekao medijima da je njegova žena pogođena u čelo i nos te da su joj slomljene naočale, ali da je nastavila posao jer ima mnogo nedovršenih predmeta.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
17:28 27.01.2010.

:D Leteće cipele su u modi. Irački novinar je pokrenuo lavinu koju će teško biti zaustaviti, a i političari umjesto metka ubuduće neka očekuju džon od cipele u facu. To je dobro. Jedino je šteta Bush nije osjetio onaj potplat,, a baš bi dobro zveknulo......

JA
jankoprekobrda
18:23 27.01.2010.

A da nije korumpirana dobila bi buket cvijeca. A Hr. korumpiranim ustavnim sudcima nebi moga nista napraviti tenisicom jer su toliko debele i tvrde koze da ni trebalo nesto malo tvrdje i od kamena.

OB
-obrisani-
22:45 27.01.2010.

Divljaštvo u Izraelu, ma tko bi rekao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije