Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI U DVA TJEDNA

Potres jačine 4.7 po Richteru zatresao u blizini glavnog grada Albanije: 'Kauč mi se počeo micati'

EMSC
29.10.2021.
u 08:49

Osjetio se u susjednoj BiH, Sjevernoj Makedoniji te Grčkoj, a nekoliko je korisnika u okolici Dubrovnika zabilježilo potres

Potres jačine 4.7 po Richteru zatresao je Albaniju nešto poslije 8 sati. 

Epicentar potresa bio je oko 50 kilometara od glavnog grada Tirane, javlja Euromediteranski seizmološki centar, a bio je na dubini od 10 kilometara. Brojni građani zabilježili su podrhtavanje tla. 

"Kauč mi se počeo micati", komentirao je jedan korisnik. 

"Osjetili smo dva odvojena podrhtavanja u razmaku od nekoliko minuta. Dovoljno da se primijeti, ali nedovoljno da počnemo dizati uzbunu", komentirali su drugi. 

Osjetio se u susjednoj BiH, Sjevernoj Makedoniji te Grčkoj, a nekoliko je korisnika u okolici Dubrovnika zabilježilo potres. 

Podsjetimo, ovo je drugi umjereni potres u zadnja dva tjedna. Prošli se dogodio 17. listopada i bio je jačine 4.8 po Richteru, a nije bio zabilježene štete.  

>> VIDEO Usred noći budilo ih je jezivo pjevanje dječje pjesmice, a onda su otkrili o čemu je riječ!

Ključne riječi

Komentara 10

NI
Niksiniksi
12:48 29.10.2021.

Normalna aktivnost za balkanski poluotok... Opet dizete dramu zbog mini-potresa...

BL
bluescreen
09:49 29.10.2021.

Čuj ovo. Kauč mi se počeo micati. Bravo. VL opet u sedlu.

Avatar hristeboze
hristeboze
09:30 29.10.2021.

Opet drma!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije