Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rezultati u vukovaru

Komadina: Neka zvone zvone na uzbunu

Zlatko Komadina
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
30.06.2014.
u 12:47

Na pitanje o mogućem održavanju nove sjednice Glavnog odbora stranke, Komadina je za srijedu najavio održavanje Predsjedništva SDP-a.

- Kolega Sabo izvrsno je prošao s obzirom na okolnosti pod kojima je išao na izbore, hipoteke koju je nosio, uz izostanak središnje državne stranačke infrastrukturne potpore kakvu je protukandidat HDZ-a imao. Kada gledate odnos snaga u vijeću i presliku tih glasova, skoro da je to identično glasanje. Pojavile su se i ove naše specifičnosti, transportno glasanje koje možda nije najsretnije rješenje, ali je viđeno u nekim dijelovima Hrvatske, ovaj puta i u Vukovaru - komentirao je potpredsjednih SDP-a i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina izborni poraz Željka Sabe u Vukovaru.

Na pitanje o mogućem održavanju nove sjednice Glavnog odbora stranke, Komadina je za srijedu najavio održavanje Predsjedništva SDP-a.

- Osobno sam izrazio stav da bi trebalo imati Glavni odbor. Možemo ni ne čuti mnoge stvari, ali neka zvona zvone na uzbunu. I ovi rezultati u Vukovaru, ali i naš aktualni rejting govori o tome da moramo ozbiljno razgovarati - zaključio je Komadina.

>>'Problem je 70 Vukovaraca iz Zagreba, ali nisu i busevi iz Beograda'

Komentara 36

NI
ninja72
13:04 30.06.2014.

Zvone zvona vec duze, pa ce uskoro i odzvoniti .

HO
Hotspot
13:04 30.06.2014.

to je tek početak niza poraza koji slijede za SDP/HNS jer je sada svima jasno da je plan 21 bio obična laž i prijevara birača! no najteži poraz bit će im parlamentarni izbori kad je pitanje hoće li SDP/HNS uopće prijeći izborni prag???

LO
lokun
13:03 30.06.2014.

I Rijeka će također uskoro partiju poslati u istoriju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije