Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukrao alkoholna pića

Policija uhitila provalnika u restoran Kerumova mesara Mrkija

\'22.12.2011. Markov trg,Zagreb- Odrzana je prva konstituirajuca sjednica 7- saziva Hrvatskog Sabora.Zeljko Kerum Photo: Boris Scitar/PIXSELL\'
Boris Ščitar/VLM
10.05.2012.
u 14:00

Sve krađe \"obavio\" je na području Trogira počinivši ukupnu materijalnu štetu od oko četiri tisuće kuna.

Trogirska policija uhitila je svog "starog poznanika", 38-godišnjeg  Tea V. kojeg sumnjiči za četiri teške krađe koje je izveo provaljivanjem i jednu krađu.

Sve krađe "obavio" je na području Trogira počinivši ukupnu materijalnu štetu od oko četiri tisuće kuna.

Teo je provalio u kiosk, trgovinu suvenirima, konobu i restoran "Mrki" vlasnika Milana Pelivana Mrkija, mesara, inače prijatelja splitskog gradonačelnika Željka Keruma. Mrki opskrbljuje Kerumove trgovine mesom pa ga popularno zovu "Kerumov mesar". Splitski gradonačelnik postavio ga je i za člana Nadzornog odbora Hajduka.

Teo V., dugogodišnji ovisnik o drogama koji u dosjeu ima oko stotinu kaznenih prijava, uglavnom zbog krađa i teških krađa, iz Mrkijeva restorana ukrao je 15 boca alkoholnih pića.

Komentara 3

DZ
dzukaficuka
23:58 10.05.2012.

Jovanovic sigurno

TI
tintilinic100
08:08 11.05.2012.

Interesantno je kako se provalnik uvijek nađe kada je u pitanju neki političar. A kad je u pitanju običan građanin.. tada pravda dolazi nakon penzije valjda???

OB
-obrisani-
13:04 11.05.2012.

Kakve veze ima ovaj clanac sa Kerumom i njegovom slikom ? Bas nam je novinarstvo jadno da ne moze biti jadnije ! Tako ste mogli staviti i sliku nekog gosta iz restorana koji je orobit !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije