Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pula

Policija 34-godišnjeg provalnika uhvatila na djelu

\'14.01.2009.,Dugo Selo, - Josipa Zorica 1.Nepoznati pocinitelj nozem je izbo zaposlenika Katastra koji je prevezen u bolnicu.Policija na mjestu zlocina radi ocevid.Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpić/PIXSELL
10.04.2012.
u 14:10

Muškarac iz Fažane pokušavao je provaliti u aparat za tople napitke kada su naišli policajci

Policija je u petak oko 22 sata uhvatila 34-godišnjaka baš kada je pokušavao otvoriti aparat za tople napitke u prostorijama zdravstvenog zavoda u Puli.

Muškarac iz Fažane prvo je preskočio zid dvorišta zgrade u Ulici Svetog Mihovila, nakon čega je nasilno otvorio prozor i ušao u samu zgradu. Potom je pokušao nasilno otvoriti vrata aparata za tople napitke, no u počinjenju kaznenog djela zatekli su ga policijski službenici i uhitili.

Fažanac je nakon istraživanja pušten iz policijske postaje, a protiv njega slijedi kaznena prijava u redovitom postupku.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
07:48 11.04.2012.

Naša Sposobna policija, jedino takvu vrst lopova može Uhvatiti. Za sve ostale su Nesposobni kao i sama Vlada

MO
modovisisajteMaraschino
20:25 10.04.2012.

a sto bi unutra nasao? sicu.... dajte vec pocnite hvatati prave lopove a ne ove koji kradu 50-100 kn.....

OB
-obrisani-
11:55 11.04.2012.

Fažana je u ovo vrijeme Hladna. Možda se tip htio ugrijati, ubacio dve kune za toplu kavu ili čaj a aparat je samo progutao novac i to je sve ! Tip je na to popizdio,i eto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije