Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GDJE JE "BIJELO"?

Policajci s Floride izgubili kokain

policija
Naples Police Department
22.10.2009.
u 18:00

Vrećicu s dva grama kokaina, korištenu za uvježbavanje policijskih pasa, policajci iz Naplesa ne mogu naći već šest mjeseci, no prošli su bez ukora.

Već šest mjeseci nekoliko policajaca iz grada Naplesa na zapadnoj obali Floride ne zna gdje je vrećica iz policijske zalihe kokaina. Možda su je izgubili na policijskom parkiralištu, ili u unajmljenom autu, ali najvjerojatnije u hotelskoj sobi.

Naime, policijski psi bili su privremeno smješteni u jednom hotelu, a zbog nedostatka policajaca na dužnosti, policajka koja je netom zadužila drogu kao dio pribora za dresuru morala je hitno otići na poprište jednog zločina.

Kad se vratila, ustanovila je da su nestašni i još nedresirani psi napravili užasan nered, pa je policajcima bilo najhitnije dovesti hotelsku sobu u koliko-toliko pristojno stanje te se u cijeloj gužvi vrećica s dva grama kokaina negdje zagubila.

Nadležni ih za izgubljenu drogu nisu ukorili, jer, kažu, s obzirom na okolnosti njihova je pogreška sasvim razumljiva.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:19 22.10.2009.

a koliko su ga izgubili naši policajci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije