Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaba "sreća"

Policajac slučajno naišao dok su trojica s mercedesa skidala gume

auti, mercedes S500 4MATIC
28.05.2010.
u 17:30

Stipe A. (23) i Mateo U. (28) iz Splita te Nikica A. (25) iz Sesveta zatečeni su oko 4.30 sati u Splitu dok su s mercedesa u vlasništvu Silvane L. (35) uz pomoć dizalice i odvijača pokušali skinuti sve četiri gume

Trojica mlađih kradljivaca dosjetila su se načina kako da se domognu novih guma za mercedes, ali im je planove poremetio djelatnik interventne policije, koji ih je uhvatio na djelu. Stipe A. (23) i Mateo U. (28) iz Splita te Nikica A. (25) iz Sesveta zatečeni su prije dva dana oko 4.30 sati u Kukuljevićevoj ulici u Splitu dok su s mercedesa u vlasništvu Silvane L. (35) uz pomoć dizalice i odvijača pokušali skinuti sve četiri gume. Međutim, usred posla slučajno je naišao policajac koji nije bio na dužnosti i iznenadio lopove. Umjesto da mjesto događaja napuste u mercedesu s novim gumama, uhićeni su i privedeni u policijsku postaju, gdje je nad njima provedeno kriminalističko istraživanje. Policajci su im oduzeli dizalicu i odvijač, a nakon obrade su svu trojicu prijavili zbog krađe te pustili na slobodu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar deziderij
deziderij
14:15 29.05.2010.

I ta naša policija.....uvijek se nađu tamo gdje ne trebaju a kad su potrebni nema ih, ko pošteni cura. Baš da naiđe kad su momci bili u \"poslu\", da si nekog vraga \"zarade\". Međutim u članku se spominje : \"Umjesto da mjesto događaja napuste u mercedesu s novim gumama, uhićeni su i privedeni u polic. postaju, gdje je ....\" itd. pa mi nije jasno što se točno desilo. Jesu li htjeli ukrasti mercedes sa novim gumama ili samo gume na naplacima ili gume u kompletu s naplacima. Onom tko pročita ovaj nebulozni članak ništa neće biti jasno, kao ni autorici kojoj se sve izmješalo.

GR
gromCH
12:32 05.06.2010.

ma prave od macka TIGRA.........HEHEH

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije