Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaba "sreća"
Povratak na članak

Policajac slučajno naišao dok su trojica s mercedesa skidala gume

Stipe A. (23) i Mateo U. (28) iz Splita te Nikica A. (25) iz Sesveta zatečeni su oko 4.30 sati u Splitu dok su s mercedesa u vlasništvu Silvane L. (35) uz pomoć dizalice i odvijača pokušali skinuti sve četiri gume

Komentari 2

Avatar deziderij
deziderij
14:15 29.05.2010.

I ta naša policija.....uvijek se nađu tamo gdje ne trebaju a kad su potrebni nema ih, ko pošteni cura. Baš da naiđe kad su momci bili u \"poslu\", da si nekog vraga \"zarade\". Međutim u članku se spominje : \"Umjesto da mjesto događaja napuste u mercedesu s novim gumama, uhićeni su i privedeni u polic. postaju, gdje je ....\" itd. pa mi nije jasno što se točno desilo. Jesu li htjeli ukrasti mercedes sa novim gumama ili samo gume na naplacima ili gume u kompletu s naplacima. Onom tko pročita ovaj nebulozni članak ništa neće biti jasno, kao ni autorici kojoj se sve izmješalo.

VL
GR
gromCH
12:32 05.06.2010.

ma prave od macka TIGRA.........HEHEH

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.