Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb

Pojačao glazbu pa zapucao prema ocu kad je htio ući u sobu

kuća (1)
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
06.01.2011.
u 12:29

Osumnjičenog 30-godišnjaka policija tereti za pokušaj ubojstva. Srećom, otac nije ozlijeđen.

ZAGREB - Policija sumnjiči 30-godišnjeg muškarca za pokušaj ubojstva svog oca u obiteljskoj kući u Remetskoj cesti. Incident se dogodio u srijedu oko 19.10 sati kada je 54-godišnji otac, uznemiren glasnom glazbom, došao do vrata sobe u koju se zatvorio njegov sin. Pokušao je otvoriti vrata i ući u sobu i u tom je trenutku 30-godišnjak zapucao iz vatrenog oružja. Ispalio je, iz sobe, nekoliko hitaca u pravcu vrata. Otac nije ozlijeđen, a sin se autom odvezao u nepoznato. Uhićen je kad se oko 19.55 sati vratio kući.

Osumnjičeni sin doveden je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, izvijestila je policija.

 

Komentara 10

MM
Mladen Miletić
12:54 06.01.2011.

Pojačao glazbu pa zapucao prema ocu kad je htio ući u sobu svoga stana. Balkanski običaji ili romsaka tradicija isto kod Hrvata. Na pravome zapadu djeca ( sin ) odlazi sa 17 -25 godina iz stana roditelja da samostalno studiradira ili radi i živi .. kod nas do daske ostaje doma i naravno dojade starci koji nemaju sluha dodje ti da ih jednostavno pokokaš . I sada promašio je a pametni roditelj ga cinkari i sada je ostao bez dijeteta koje mora na robiju ( raditi za Hrvate zabadava ! ) kao da je neke milione pokrao.

TI
tintilinic100
12:58 06.01.2011.

Mister 1x5 Ti si očigledno ispizdio totalno. Kod nas djeca ostaju doma.. jer nemaju mogučnost da se odsele. U zapadnim zemljama su bolje plače, puno više radnih mjesta. Ovdje se sa 2000kn plače ne možeš odseliti negdje i plačati stanarinu. Jel tako?? Za plačanje stanarine ti treba najmanje 5000kn plača pa da imaš i za hranu.

DU
Deleted user
12:47 06.01.2011.

Ziher su cajke bile na repertoaru, cajke i pucačina, to obično jedno s drugim ide..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije