Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADVENT U ARENA CENTR

Pod budnim okom Minee održano natjecanje u dekoriranju blagdanskog stola

29.12.2017.
u 10:01

Na kraju zabavnog dana i adventskog programa, izvučene su tjedna i glavna nagrada velike nagradne igre «Uz Večernji list i Arena Centar do najboljeg božićnog shoppinga».

Arena Centar je u subotu, dan prije Badnjaka, opet bio prepun najmlađih koji ne propuštaju druženje s najdražim djedicom na Adventu u Arena Centru, u Kutku Djeda Mraza. Djeca su Djedu Mrazu povjerila sve svoje želje, a za uspomenu su se fotografirala s njim.

Osim u druženju s Djedom Mrazom i njegovim pomoćnicima, djeca su uživala u svim programima koje su za njih pripremili Arena Centar i Večernji list, a posebno su kreativni bili na radionici Muzeja grada Zagreba gdje su naučili kako izraditi tradicionalne božićne ukrase. Uz pomoć djelatnica muzeja, Marije Sabolić, Petre Husain Pustaj i Romane Nikolić, osmislili su pregršt lijepih ukrasa i čestitki kao znak pažnje najdražima.

1/9

U poslijepodnevnim satima veliki interes je pobudila “Večer s dizajnerom” u kojoj je gostovala Renata Končić Minea. Da osim u glazbenim, Minea uspješno plovi voditeljskim i dizajnerskim vodama dokazuju iznimno popularne emisije IN Magazin, Radna akcija" i "Dom iz snova" koje uz zabavnu nose i humanitarnu notu.

Popularna glazbena i televizijska zvijezda pokazala se kao najveseliji i najraspjevaniji član žirija uzbudljivog kreativnog natječaja u kojem su prijavljene natjecateljice, Marija iz Vrbovca, Andrea iz Zagreba i Rozalija iz Velike Gorice, pokazale svu maštu i kreativnost u dekoriranju blagdanskog stola.

- Zaljubljenica sam u nagradne igre i natjecanja, a ovo mi se čini kao savršeno blagdansko natjecanje, rekla je uzbuđeno Marija iz Vrbovca, prije nego što su sve tri natjecateljice dobile završne upute i savjete od Minee.

- Nepisano je pravilo da se kod ukrašavanja blagdanskog stola, kao vječni trend, koriste crvena, zelena i bijela boja, a vi ih ukrasite prema vlastitom instinktu, jer najbitnije je da se vaše obitelji za tim stolom osjećaju ugodno, rekla im je Minea i napomenula da su djeca izvrsni pomagači, jer svojim stilom doprinose razigranosti blagdanskog stola.

To se pokazalo točnim jer je pobijedila Rozalija iz Velike Gorice kojoj je navijanjem i savjetima pomagala kćer Lara. Rozalija ima malenu djecu i voli kombinaciju starinskog štiha i svega šarenog, a svojom dekoracijom blagdanskog stola osvojila je poklon karticu Arena Centra u iznosu 250 kuna, šestomjesečnu pretplatu na Večernji List i poklon paket Večernjeg lista. Ostale natjecateljice kući su ponijele utješne poklon pakete Večernjeg Lista i tromjesečnu pretplatu.

Na kraju zabavnog dana i adventskog programa, izvučene su tjedna i glavna nagrada velike nagradne igre «Uz Večernji list i Arena Centar do najboljeg božićnog shoppinga». u iznosima od 1000 i 3000 kuna, koji su najsretnijima zasigurno olakšale blagdanski shopping.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
21:14 30.12.2017.

Namirnice iz kontejnera!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije