Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstava i radionica

Božićni kutak Večernjeg lista u Areni centru: Mame ukrašavale kolače

11.12.2017.
u 14:17

U Božićnom kutku Arena centra u organizaciji Večernjeg lista jučer je bilo jako zabavno - uz radionicu, djeca su mogla i na predstavu

Sv. Nikola pripremio je djeci mnoštvo iznenađenja u Božićnom kutku Arena centra u organizaciji Večernjeg lista. Nakon druženja i fotografiranja s Djedom Božićnjakom u igraonici Carpylanda, najmlađi su uživali u dječjoj predstavi posvećenoj sv. Nikoli, a zatim su svoju kreativnost pokazali u izradi čizmica za bor.

“Super mi je ovdje jer radimo svašta zanimljivo”, rekla je petogodišnja Ani, a njezina sestra Natali dodala je da je Božićni kutak jako fora.

– Rad s djecom zanimljiv je i poticajan, njihova kreativnost uvijek dođe do izražaja, a to su pokazala i sada na predstavi i radionici – kazala je animatorica Maja Drakulić iz Carpylanda. Mame su se natjecale u ukrašavanju božićnih kolačića, uz asistenciju poznate food-blogerice Andree Cukrov koja je predstavila spoj tradicije i moderne dekoracije.

Apsolutni je hit ove godine bijela boja uz različite jestive perlice i bisere, istaknula je Andrea. Prema mišljenju stručnog žirija, najuspješnija u dekoriranju kolačića bila je gospođa Marijana iz Siska jer je spojila tradicionalno i moderno uz dašak elegancije.

1/14

– Uživam u dekoriranju kolača i ovo mi je bilo nezaboravno iskustvo – oduševljeno je rekla gospođa Marijana koja se u Sisak vraća s bonom od 250 kuna Arena centra, šestomjesečnom pretplatom na Večernji list i darovnim paketom Dr. Oetkera. Ostale natjecateljice dobile su utješne nagrade.

Pogledajte i video Advent u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije