Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer u Bruxellesu

Plenković o smjeni Kuščevića: Organski ne podnosim ultimatume

Andrej Plenković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
30.06.2019.
u 19:13

Sastat ću se s koalicijskim partnerima, rekao je kratko Plenković

Premijer Andrej Plenković komentirao je u Bruxellesu izjavu potpredsjednika Vlade i HNS-a Predraga Štromara koji je danas rekao kako će HNS tražiti sastanak s njim kako bi mu predložili smjenu ministra uprave Lovre Kuščevića, za kojeg smatraju da se okoristio svojim političkim položajem.

– Sastat ću se s koalicijskim partnerima – kratko je rekao Plenković i dodao:

– Svi dobro znate, ako nešto organski ne podnosim to su ultimatumi. To sa mnom neće proći, ni oko ovih tema ni oko domaćih – kazao je prije summita.

– Predsjedništvo HNS-a donijelo je zaključak da pozivamo premijera Andreja Plenkovića i uputili smo poziv HDZ-u da se nađemo i na tom sastanku predložimo smjenu ministra Lovre Kuščevića. Ne tražimo njegovu kaznenu odgovornost, to nije na nama, to rade nadležna tijela, i u to nećemo ulaziti. Iz svega što se vidi u javnosti, Kuščević je najvjerojatnije koristio politički utjecaj radi osobne koristi i to je za nas u HNS-u neprihvatljivo – rekao je ranije danas Predrag Štromar.

Komentara 39

GV
golub Vaso
19:20 30.06.2019.

zato lopovluk lijepo podnosiš

Avatar Zgubider.
Zgubider.
19:25 30.06.2019.

"...Plenković o smjeni Kuščevića: Organski ne podnosim ultimatume..."___A kako stojiš prema časti, poštenju i lopovluku?

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
19:31 30.06.2019.

Plenki je kralj skupina Borg profitira s vise od pola milijarde nitko mu ne smije postaviti pitanje ima li i koliki je njegov tal a tu ga maltretirate s lovrinom sićom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije