Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovljeno suđenje

Plačući saslušao zašto je dobio 12 godina zatvora

Vedži Sinani
Damir Špehar/PIXSELL
10.12.2010.
u 15:23

Vedži Sinani, kestenjar iz Bjelovara, osuđen je jer je lani u svibnju u obiteljskoj kući u Bjelovaru nakon žučne prepirke nožem usmrtio suprugu Renatu nanijevši joj čak 17 ubodno-reznih rana.

BJELOVAR - Vedži Sinani, kestenjar iz Bjelovara, danas je na Županijskom sudu u Bjelovaru nepravomoćno osuđen na 12 godina zatvora zbog ubojstva supruge. Riječ je o ponovljenom suđenju, a Sinani je opet osuđen na jednaku kaznu. Sudsko vijeće, kojem je predsjedavala sutkinja Sandra Hančić, ni u ponovljenom postupku nije prihvatilo tvrdnje tužiteljstva da je riječ o teškom ubojstvu za koje je predviđena kazna od najmanje 20 godina zatvora .

Vijeće je prihvatilo argumente obrane koja je tvrdila da je riječ samo o ubojstvu za koje je predviđena kazna do 15 godina. Vedži Sinani lani u svibnju u obiteljskoj kući u Bjelovaru nakon žučne prepirke nožem je usmrtio suprugu Renatu nanijevši joj čak 17 ubodno-reznih rana.

Nemio događaj zbio se u vrijeme kad su u kući bili njihova malodobna kći Nirvana, sin Almir (20) i Almirova supruga Suzana (21). Brak Sinanijevih bio je prepun trzavica, kojima je kumovala Sinanijeva bolesna ljubomora zbog koje je i počinio okrutno ubojstvo. Sam Sinani jučer nije iznosio obranu ističući da se psihički ne osjeća dobro te da u potpunosti ostaje pri onome što je ranije izjavio.

S rukama na licu i plačući gotovo cijelo vrijeme rasprave na kraju je pokajnički kazao da mu je jako žao zbog onoga što je učinio te da bi najviše volio da je Renatinu mjestu. Izrečena mu je mjera obveznoga psihijatrijskog liječenja.

Komentara 14

DO
dormen
17:39 10.12.2010.

MOZEL;Neće morati uopće raditi ako to ne želi,imati će pravo na tri besplatna obroka dnevno,primjeren smještaj,uključujući pravo na besplatnu odjeću i obuću,odgovarajuću svakodnevnu zdravstvenu skrb,bolničko liječenje i besplatne specijalističke preglede i još mnogo toga o čemu veliki broj gradjana možeže samo sanjati i sve to besplatno , barem tako piše u Zakonu o izvršenju kazne zatvora.

OB
-obrisani-
18:27 10.12.2010.

ha jebi ga . zašto je dobio 12 godina? valjda zato što su ga uhvatili a s time nije računal. to se zove zajeb u kalkulaciji.

MO
mozel
15:52 10.12.2010.

treba mu postaviti pitanje da neko uzme noz i ubode ga 17 puta i koliko bi trebao da dobije zatvora neka sam odredi.Ovo je za dozivotnu robiju.Nikakvoga izvrdavanja kao psihicko ljecenje.Kako je znao ubiti tako treba da za cio zivot bude u zatvoru ali ne da spava nego treba raditi dnevno 10 sati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije