Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama na črnomercu

Pijan pucao na mlađu suprugu dok su djeca bila u drugoj sobi

tučnjava
Arhiva VL
12.06.2010.
u 12:29

Tijekom svađe muškarac je izvadio pištolj kojeg ilegalno posjeduje te pucao prema ženi, no ona je prošla neozlijeđeno.

Pedesetšestogodišnji S.K. u subotu oko 4 sata vratio se kući pijan te nakon verbalnog sukoba pucao na 29-godišnju suprugu D.K u obiteljskoj kući u Mikulićima.

Tijekom svađe muškarac je izvadio pištolj kojeg ilegalno posjeduje te pucao prema ženi, no ona je prošla neozlijeđeno. Metak koji je ispalio probio je zid spavaće sobe i zabio se u zid sobe u kojoj su spavali njihovi sinovi stari dvije i četiri godine. Supruga se uspjela sakriti do dolaska policije koja je pretragom kuće pronašla i automatsku pušku s tri spremnika i više metaka.

Zabilježeno je kako se S.K. unazad tri godine u više navrata nasilnički ponašao prema supruzi i sinovima.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad nasilnikom te je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Sumnjiče ga za nasilničko ponašanje, dovođenje u opasnost života i imovine te nedozvoljeno držanje oružja.

 

Komentara 12

SR
sta_reci
13:03 12.06.2010.

ti vraga, pa to je 27 godina razlike, a mi se smijemo dikanu ...

AI
ac.i.de,
13:18 12.06.2010.

Hrvatska je postala definitivno gora od cigan-male jer se i među ciganima zna za neki red i bar malo kulture, oni bar svoju decu ne ubijaju !

UH
uhuh
12:50 12.06.2010.

\"pucao na mlađu suprugu\"... Pa kaj ima i jednu stariju? :) A sad bez šale: poslati ga u buksu na kojih desetak godina... Da se čovjek izlječi od alkohola i agresive!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije