Naslovnica Vijesti Hrvatska

Pernar najavljuje 'Vitamin C party': 'Dođite da se zguštamo i podružimo'

Najavu je Ritz objavio na Instagramu uz rečenice "Tagiraj prijatelja kojem je potreban vitamin C" i "Ivan Pernar zna kako izliječiti gripu"
15. siječnja 2019. u 21:11 17 komentara 928 prikaza
Ivan Pernar
Foto: Screenshot Instagram

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar, koji je posljednjih dana na udaru kritika stručnjaka zbog dijeljenja "liječničkih" savjeta, uključujući preporuke konzumacije vitamina C za borbu protiv bolesti, snimio je najavu za "Vitamin C party" u zagrebačkom klubu Ritz.

Ivan Pernar Prijavilo ga Pametno Pernar došao u DORH: Nisam nadriliječnik, nikoga nisam liječio

U videu snimljenom u šaljivom tonu Pernar, koji je odbacio optužbe za nadriliječništvo, najavljuje zabavu koja će se održati ovog petka.

- Pozivamo vas sve koji ste željni dobre muzike, dobre zabave, dobre ekipe i, prije svega, dobrog zdravlja da obavezno dođete i da se zajedno zguštamo i podružimo, dame i gospodo - kaže Pernar u videu u kojem nosi majicu s natpisom kluba.

Najavu je Ritz objavio na Instagramu uz rečenice "Tagiraj prijatelja kojem je potreban vitamin C" i "Ivan Pernar zna kako izliječiti gripu".

Pernar je inače u veljači 2017. nazočio zabavi u istom klubu s čovjekom s maskom Donalda Trumpa, a video je objavljen na internetu.

Pogledajte video Pernara koji je došao dati iskaz u DORH:

Financije
HIF
Morate potrošiti BUDŽETE ZA EDUKACIJE? Ovdje pronađite najbolje programe!
  • Krotila:

    dvorska luda

  • Grebza:

    Njegovi simpatizeri morali bi obavezno ići na test opće inteligencije. Pravi saborski zastupnik, nema šta.