Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U klubu Ritz

Pernar najavljuje 'Vitamin C party': 'Dođite da se zguštamo i podružimo'

Ivan Pernar
Foto: Screenshot Instagram
15.01.2019.
u 21:11

Najavu je Ritz objavio na Instagramu uz rečenice "Tagiraj prijatelja kojem je potreban vitamin C" i "Ivan Pernar zna kako izliječiti gripu"

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar, koji je posljednjih dana na udaru kritika stručnjaka zbog dijeljenja "liječničkih" savjeta, uključujući preporuke konzumacije vitamina C za borbu protiv bolesti, snimio je najavu za "Vitamin C party" u zagrebačkom klubu Ritz.

U videu snimljenom u šaljivom tonu Pernar, koji je odbacio optužbe za nadriliječništvo, najavljuje zabavu koja će se održati ovog petka.

- Pozivamo vas sve koji ste željni dobre muzike, dobre zabave, dobre ekipe i, prije svega, dobrog zdravlja da obavezno dođete i da se zajedno zguštamo i podružimo, dame i gospodo - kaže Pernar u videu u kojem nosi majicu s natpisom kluba.

Najavu je Ritz objavio na Instagramu uz rečenice "Tagiraj prijatelja kojem je potreban vitamin C" i "Ivan Pernar zna kako izliječiti gripu".

Pernar je inače u veljači 2017. nazočio zabavi u istom klubu s čovjekom s maskom Donalda Trumpa, a video je objavljen na internetu.

Pogledajte video Pernara koji je došao dati iskaz u DORH:

Ključne riječi

Komentara 17

PR
protin
22:12 15.01.2019.

Klovn

KR
Krotila
21:46 15.01.2019.

dvorska luda

RP
rpzagreb
21:32 15.01.2019.

Njegovi simpatizeri morali bi obavezno ići na test opće inteligencije. Pravi saborski zastupnik, nema šta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije