Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roditelji u šoku

Pedofilu dopuštaju da u laptopu drži intimne fotografije zlostavljane djevojčice!

laptop
Foto: Thinkstock
11.04.2014.
u 11:14

Zaprepaštena sam činjenicom da je čovjek koji je zlouporabio moje dijete mogao od policije zatražiti naše obiteljske fotografije kako bi ih on imao do kraja života, kazala je šokirana majka žrtve

Britanska javnost zgrožena je nakon što je objavljeno kako će policija dopustiti pedofilu da u prijenosnom računalu i mobitelu drži intimne fotografije 13-godišnje žrtve.

Naime, muškarac koji je 2013. godine osuđen na devet godina zatvora jer je priznao niz seksualnih kaznenih djela, uključujući napad na 13-godišnje dijete, zatražio je nakon provedene istrage da mu policija vrati laptop. On će mu biti predan i to s fotografijama na kojima je djevojčica oskudno odjevena ili u kupaćem kostimu jer one, pojašnjava Sky News, zakonski nisu kvalificirane kao nepristojne ili zabranjene. Stoga ih policija po zakonu nema pravo obrisati.

Tako će 50-godišnjak nakon izlaska na slobodu i dalje imati neometan pristup velikom broju osobnih fotografija djevojčice koju je zlostavljao.

- Zaprepaštena sam činjenicom da je čovjek koji je zlouporabio moje dijete mogao od policije zatražiti naše obiteljske fotografije kako bi ih imao do kraja života - kazala je šokirana majka žrtve. Dodala je da joj se kćer svakodnevno bori s posljedicama zlostavljanja te da će ova spoznaja samo pogoršati situaciju i pridonijeti da se osjeća poniženo i degradirano.

>>VIDEO UHIĆENJA Ulovili pedofila koji je na Fejsu ucjenjivao djevojčice

Komentara 2

Avatar fijolica
fijolica
11:46 11.04.2014.

I to je ta napredna Engleska od koje je Hrvatska udaljena tisuće svjetlosnih godina, kako je to sa žaljenjem ustvrdio Alfier!

HR
hrxxx111
12:40 11.04.2014.

nasi pedofili ne cuvaju slike po laptopima dovoljno je da pronjuskaju po facebooku polugolih klinki koliko hoces a ako hoce nesto mlade ima i hrpa roditelja koji stavljaju slike prvog kupanja svoje bebice prvi put kad se njihovo zlato ukenjalo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije