Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj ubojstva

Pedesetpetogodišnjak pucao u susjeda na ulici

put skalica
Nino Stmotić/PIXSELL
19.01.2011.
u 11:13

U utorak oko 20.30 sati Petar G. (41) policiji je prijavio da je Tonči Š. (55) u njegovu pravcu ispalio dva hica iz pištolja

Tonči Š. (55) iz Omiša pokušao je ubiti svoga susjeda Petra G. (41). U utorak oko 20.30 sati Petar je nazvao policiju i prijavio da je Tonči, s kojim otprije ima nesuglasica, kada ga je susreo na ulici, u njega pucao iz pištolja ispalivši dva metka.

Na teren su izašli djelatnici interventne policije koji su Tončija u alkoholiziranom stanju zatekli u njegovu stanu, a na Putu Skalica, gdje se dogodila pucnjava, pronašli su dvije čahure. U tijeku su premetačina stana i kriminalističko istraživanje.

Ključne riječi

Komentara 2

MO
mozel
12:08 19.01.2011.

Treba utvrditi i drugu stranu.

OB
-obrisani-
14:01 19.01.2011.

loše gađa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije