Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvojac priveden zbog alkohola

Paškinja godinama ne želi produžiti vozačku dozvolu, sad je uhitili i zatvorili je na osam dana

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Matija Habljak/PIXSELL
05.10.2022.
u 09:50

Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama privremeno joj je oduzet automobil te je jučer zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uz Optužni prijedlog prepraćena na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru

Čak troje vozača na zadarskom području zbog prekršaja u prometu završilo je u zatvoru. 

- U ponedjeljak, 03. listopada u 22.45 sati na državnoj cesti DC-106 u blizini mjesta Dinjiška policijski službenici su u kontroli prometa zaustavili automobil bez registarskih oznaka kojim je upravljala 60-godišnja hrvatska državljanka. Daljnjom kontrolom utvrđeno je kako je vozačici istekla vozačka dozvola prije više godina, te je u prometu sudjelovala s neregistriranim automobilom bez važeće prometne dozvole, zbog čega je isključena iz prometa. Obzirom da se radi o višestrukoj recidivistkinji takvih prekršaja ista je privedena u službene prostorije policije.    

Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama privremeno joj je oduzet automobil te je jučer zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uz Optužni prijedlog prepraćena na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru, Stalna služba u Pagu gdje joj je određena mjera zadržavanja u trajanju od 8 dana, nakon čega je predana u Zatvor u Zadru.  

Jučer, 04. listopada u 01.00 sati u Ulici Hrvoja Ćustića u Zadru policijski službenici Postaje prometne policije zaustavili su automobil zadarske registracijske oznake, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,96 promila upravljao 35-godišnji bosanskohercegovački državljanin. Vozač je uhićen i zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten u posebne prostorije policijske postaje.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uz Optužni prijedlog jučer je prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru, gdje mu je određena mjera zadržavanja u trajanju od 14 dana, nakon čega je predan u Zatvor u Zadar.

Dan prije, 03. listopada u 19.55 sati policijski službenici Postaje prometne policije su u Zadru u ulici Andrije Hebranga zaustavili automobil zadarskih registarskih oznaka kojim je pod utjecajem alkohola od 2,49 promila upravljao 47-godišnjak. 

Vozač je uhićen te je jučer prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru, gdje mu je određena mjera zadržavanja u trajanju od 7 dana, nakon čega je predan u Zatvor u Zadar - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije