Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNA VOŽNJA

Biciklistica vozila s čak 3,63 promila. Pijan je bio i maloljetnik, no to mu nije bio jedini grijeh

Ilustracija
Ivo Cagalj/PIXSELL
27.09.2022.
u 13:43

Iako znatno manja, ali kažnjiva koncentracija alkohola u organizmu od 1,12 g/kg je utvrđena kod maloljetnog vozača bicikla u nedjelju u 2,30 sati u Orahovici

Policajci PU virovitičko-podravske zaustavili su prošlog petka u Pitomači biciklisticu (42) koja je vozila pod utjecajem alkohola od čak 3,63 promila. 

- Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 3,63 promila je utvrđena kod vozačice bicikla starosti 42 godine koja je upravljala vozilom u 13 sati u Pitomači”, otkrili su iz Policijske uprave - objavili su u svom izvješću.

Navode još kako je i jedan malodobni biciklist vozio pod utjecajem alkohola i to u Orahovici. No, to mu nije bio jedini grijeh.

- Iako znatno manja, ali kažnjiva koncentracija alkohola u organizmu od 1,12 g/kg je utvrđena kod maloljetnog vozača bicikla u nedjelju u 2,30 sati u Orahovici, koji je bicikl kojim je upravljao prethodno otuđio, zbog čega je sukladno čl. 137. Prekršajnog zakona zadržan u prostoriji za zadržavanje - stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
13:56 27.09.2022.

Nemoguće. Biciklisti su bezgrešni.

LI
liliZG
14:25 28.09.2022.

naše nacionalno blago se opet zaigralo, ovog puta biciklima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije