Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavonski brod

Otvara se bazenski kompleks vrijedan 50 milijuna kuna

bazen,vijus,portal (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/6
25.09.2013.
u 20:21

Uz dnevne pojedinačne ili obiteljske ulaznice Brođani će moći kupiti i mjesečne, tromjesečne, polugodišnje i godišnje karte koje će biti znatno povoljnije. Tako će mjesečna karta za odrasle stajati 230 kuna

U petak će napokon, nakon dovršetka radova i dugog isčekivanja, te svih potrebnih priprema koje su trajale cijelo ljeto svoja vrata Brođanima otvoriti jedan od najljepših bazenskih kompleksa u Hrvatskoj, vrijedan više od 50 milijuna kuna.

Iako je ovogodišnja kupališna sezona na okolnim kupalištima završena još prije nekoliko tjedana ona će ove jeseni biti nastavljena na Vijušu, a buduće posjetitelje, rekreativce, sportaše, kupačice i kupače u novom kompleksu na gotovo devet tisuća kvadratnih metara površine očekuju tri zatvorena bazena i jedan vanjski olimpijskih dimenzija. Novi velebni objekt na Vijušu raspolaže s nekoliko pratećih poslovnih prostor a , ureda, trgovinom, dva caffe-bara s velikom terasom, manjom sportskom dvoranom, prostorima za fitness, saunom i solarijem. Svi sadržaji Brođanima će biti dostupni istoga dana, već u petak u 12 sati nakon svečanosti otvorenja, pa svi oni koji slobodno vrijeme žele provesti u kompleksu Gradskih bazena moći će se kupati i odmah ih isprobati.

Predviđeno je da bazene, umjesto skoka političara kao što je to bilo nedavno sa vinkovačkim primjerom, ipak službeno proplivavanjem otvore učenici slavonskobrodske Osnovne škole \"Vladimir Nazor\". Gradonačelnik Mirko Duspara i predsjednica Turističke zajednice Grada Slavonskog Broda Biljana Lončarić tijekom ljeta su organizirali posjet i razgledavanje novog kompleksa gradskih bazena zainteresiranim agentima hrvatskih putničkih agencija, pa su oni zadovoljni viđenim odlučili uvrstiti ih u svoje kataloge i ponuditi kao jednu od nezaobilaznih destinacija svim budućim turistima koji žele doći u Slavonski Brod.

Gradska Ustanova za gospodarenje športskim objektima i Upravno vijeće donijeli su i odluku o visini cijena ulaznica, pa će tako na primjer dnevna ulaznica za odrasle stajati 25 kuna, a za povlaštenu kategoriju korisnika odnosno djecu, učenike i, studente, umirovljenike, članove HVIDRA-e i osobe s invaliditetom ona će biti nešto jeftinija i stajat će 20 kuna. Uz dnevne pojedinačne ili obiteljske ulaznice Brođani će moći kupiti i mjesečne, tromjesečne, polugodišnje i godišnje karte , koje će u konačnici biti znatno povoljnije. Tako će na primjer mjesečna karta za odrasle osobe stajati 230 kuna, a za povlaštenu kategoriju korisnika svega 150 kuna.

>>Stakleni neboder 
s javnim bazenom 
i vrtićem na Ilici

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije