Naslovnica Vijesti Crna kronika

Otac koji je djecu bacio s balkona kuće na Pagu nije bio neubrojiv

DORH je završio istragu dva i pol mjeseca nakon zločina. Oca čeka optužnica za četverostruki pokušaj teškog ubojstva vlastite djece koja bi trebala biti podnesena za nekoliko dana
16. svibnja 2019. u 19:16 1 komentara 971 prikaza
Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Otac koji je svoje četvero djece bacio s balkona kuće na Pagu nije bio neubrojiv u vrijeme počinjenja djela, objavljeno je danas.

Monstrum s Paga Bacio djecu s balkona Monstrumu s Paga produljen pritvor. Postoji opasnost da opet pokuša ubiti djecu

- Konzilij liječnika, dakle kombiniranog vještačenja, psihologijskog-psihijatrijskog vještačenja, ustanovio je da ovaj počinitelj, dakle okrivljenik, u vrijeme počinjenja kaznenog djela nije bio neubrojiv - rekao je Duško Berović, glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u Zadru, za N1.

DORH je završio istragu dva i pol mjeseca nakon zločina. Oca čeka optužnica za četverostruki pokušaj teškog ubojstva vlastite djece koja bi trebala biti podnesena za nekoliko dana.

bosanska policija Priznao djelo Strava u BiH: Otac ubio svoju bebu zbog plača

- Tu su propisane kazne zatvora do 40 godina zatvora, s tim što se u posebnim situacijama kad imamo stjecaj više tih kaznenih djela može se izreći i kazna zatvora do 50 godina - rekao je glasnogovornik Županijskog suda u Zadru Hrvoje Visković.

Ocu je, podsjetimo, određen istražni zatvor koji mu ističe za 12 dana te se i dalje nalazi u zatvorskoj bolnici, a njegov odvjetnik rekao je da će zbog zdravstvenih problema uskoro biti podvrgnut i operativnom zahvatu. Ako bude podignuta optužnica, državni odvjetnik ima pravo predlagati produljenje istražnog zatvora.

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
  • prajdali100:

    Volio bih samo da ga sudi američko pravosuđe. Četverostruko teško ubojstvo u pokušaju!!!! Ma nema te !