Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje je nestao?

Oglasio se južnokorejski dužnosnik i otkrio što se događa s Kim Jong-unom

Kim Jong Un
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
26.04.2020.
u 16:59

Sjevernokorejski vođa u javnosti nije viđen dva tjedna pa su se odmah proširile glasine kako je preminuo nakon operacije srca

Nakon što su brojni svjetski mediji objavili kako je Kim Jong-un u teškom zdravstvenom stanju, a neki su otišli korak dalje pa su pisali i da je umro, oglasio se jedan južnokorejski dužnosnik.

Savjetnik za vanjsku politiku južnokorejskog predsjednika, Moon Jae-in tvrdi kako je sjevernokorejski vođa u odmaralištu na sjevernokorejskoj obali.

– Vlada je čvrsta, Kim Jong-un je živ i dobro je. Nalazi se u oblasti Wonsan od 13. travnja, a dosad nisu otkriveni nikakvi sumnjivi pokreti – rekao je on za Fox News.

Njegova izjava došla je nakon što je primijećen vlak na Kimovoj privatnoj željezničkoj postaji u blizini njegove kuće za odmor u spomenutom odmaralištu.

Naime, sjevernokorejski vođa u javnosti nije viđen dva tjedna pa su se odmah proširile glasine kako je preminuo nakon operacije srca. Propustio je ceremoniju u petak na kojoj se slavila 88. obljetnica tamošnjih oružanih snaga.

VIDEO Pogledajte kako je Vijetnam dočekao nasmiješenog Kim Jong Una

O njegovom zdravstvenom stanju govorilo se i ranije te se nagađalo kako je loše jer je strastveni pušač i ima višak kilograma zbog čega je podložan bolestima.

Japanski mediji jučer su pak objavili kako je Kim u vegetativnom stanju nakon operacije srca ranije ovoga mjeseca, dok su mediji iz Hong Konga rekli da je već umro.

 

Ključne riječi

Komentara 31

IM
Immanuell
18:16 26.04.2020.

Vlastita željeznička stanica....... Vlastiti vlak....... Taj je zapeo u vremenu negdje 1970-te.......

DU
Deleted user
21:15 26.04.2020.

Kao da do jučer niste bili u Socijalizmu, nema predsjednik ništa privatno, sve je društveno i narodno, samo predsjednik to koristi i, a ostali vlasnici mogu gledati kao kod nas nekad.

DU
Deleted user
18:26 26.04.2020.

Privatni vlakovi, brodovi, vile - u jednom su svi zločinci i diktatori iz komunističkog režimskog zla vrlo slični, neovisno o vremenu u kojem su živjeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije