Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POSLUJEMO U SKLADU SA ZAKONOM'

Oglasila se tvrtka u kojoj je buknuo požar: 'Istraga je u tijeku, naše misli su uz ozlijeđene vatrogasce'

I dalje velika vatra u tvornici "Drava international" u Osijeku
Borna Jaksic/PIXSELL
04.10.2023.
u 17:41

Istraga je u tijeku, a naš primarni interes je da se požar što prije ugasi te da se utvrde okolnosti ovog nesretnog događaja, objavili su iz tvrtke

Tvrtka Drava International u kojoj je sinoć buknuo veliki požar u predgrađu Osijeka oglasila se ove srijede u poslijepodnevnim satima. Podsjetimo, u požaru su ozlijeđena tri vatrogasca, od kojih je jedan u teškom stanju nakon što je upao u rastopljenu plastiku. Očevid zasad još nije započeo jer požar nije bio ugašen ni u poslijepodnevnim satima. 

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti. 

''Tijekom noći koja je iza nas došlo je do požara u našem skladištu sirovine, konkretno PET boca i polietilenske folije. Istraga je u tijeku, a naš primarni interes je da se požar što prije ugasi te da se utvrde okolnosti ovog nesretnog događaja. Unatoč svim mjerama opreza koje primjenjujemo, ovakvi incidenti ukazuju na mogućnost vanjskog utjecaja, što će istraga dodatno razjasniti. Naše misli su uz ozlijeđene vatrogasce i njihove obitelji, želimo im uspješan i brzi oporavak. 

POVEZANI ČLANCI:

Želimo naglasiti da naša tvrtka posluje sukladno svim zakonskim propisima Republike Hrvatske, a trenutne količine sirovina na skladištu u skladu su s dozvolama. Redovite inspekcije koje obilaze naše prostore potvrđuju našu zakonitost poslovanja. U svakodnevnom radu primjenjujemo sve mjere opreza kako bismo osigurali sigurnost naših radnika, ali i sigurnost svih sugrađana. 

Ističemo da se naša tvrtka Drava International gotovo 20 godina bavi reciklažom i preradom plastike te proizvodnjom gotovih proizvoda i zapošljava 500 ljudi. 

I dalje velika vatra u tvornici "Drava international" u Osijeku
1/31

Drago nam je što nitko od naših radnika nije ozlijeđen u ovom nesretnom događaju, a koristimo ovu prigodu i da javno zahvalimo svim našim zaposlenicima koji satima pružaju pomoć vatrogascima tijekom gašenja požara. Također, izražavamo duboku zahvalnost svim vatrogascima i ostalim službama koje daju sve od sebe kako bi suzbile požar i koje će raditi na istrazi kako bi se otkrilo što se točno dogodilo.'', naveli su iz tvrtke. 
 

Komentara 7

ML
My life
18:17 04.10.2023.

Al ga je HDZ odmah prozvao,da je njihov i da ih financira šutili bi kao i uvijek.Sad 500 ljudi ostaje bez posla,a Amer koji gradi tvornicu traži poveći broj zaposlenika,ne uopće ne smrdi ovo

SL
slavenZadravec
17:59 04.10.2023.

Koliko je do sada bilo požara u tvrtkama koje se bave zbrinjavanjem plastike? Dakle, radi se i uhodanom kriminalu. Velike zarade na zbrinjavanju, a samo "zbrinjavanje" se obavlja podmetnutim požarima. Krivnja je definitivno na liniji vlasnici - inspektori.

DU
Deleted user
07:15 05.10.2023.

Pare se traže! Ili državi ili stranci da te štiti, ipak su izbori i treba novaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije