Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vježba

Od 10 do 15 sati letačke aktivnosti HRZ-a, moguće probijanje zvučnog zida

Vojni avion
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
02.04.2019.
u 10:12

Letovi će se izvesti na području kontinentalne i istočne Hrvatske na visini iznad 10 tisuća metara.

U sklopu planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, Eskadrila borbenih aviona iz sastava 91. zrakoplovne baze provodit će danas od 10 do 15 sati redovite letačke aktivnosti tijekom kojih je moguće je probijanje zvučnog zida, izvijestilo je Ministarstvo obrane.

Letovi će se izvesti na području kontinentalne i istočne Hrvatske na visini iznad 10 tisuća metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera, navodi se u priopćenju.

Video: Vojna vježba Velebit 18 - združena snaga

Komentara 6

SE
serđo12
11:06 02.04.2019.

Mi smo najhabriji borci na svijetu,poput Grunfa u Alanu Fordu!

GO
goran2hr
10:50 02.04.2019.

Ilustracija članka je znakovita. Da li je novinar neznalica ili ima smisla za ironiju?

Avatar nekakav
nekakav
13:29 02.04.2019.

čiji zid će probiti? tko je to dopustio?! kojeg li bezobrazluka, zidove probijati... sramota od države, svatko radi što hoće! a ako nekome padnu cigle na glavu?! prozor se 'odvali'?! jel to osigurano? :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije